06. Şubat 2008 Çarşamba Bu tarih sizlere neyi hatırlatıyor.?
Bu tarihte TBMM operasyon teskeresini meclisten geçirdi diye terör örgütü PKK yanlıları dağa çıkmışlardı, Bunların ön saflarında kimler vardı DTP Milletvekilleri, yandaşları onların sivil toplum örgütlerinin liderleri. Bunların amaçları neydi.? T.C korumak ve kollamak isteyen TSK lerinin meclisten çıkan yetki kararını protesto edip, terör örgütü PKK yı savunmak TBMM sinin teskereyi geri çekmek ve operasyonları bir an önce durdurmasını istemek. 
Doğup büyüdüğümüz Atalarımızın dedelerimizin gözü gibi baktığı uğruna şehit verdiğimiz geçmişlerimizin mezarları olan o cennet vadisi topraklarımızı bir avuş enerjiyi bahane ederek belli kişilerin çıkarları uğruna yok etmeye çalışanlara karşı koyarak sesimizi duyurmak için 17. Ağustos 2008 Pazar günü Çayeli’nde yapmış olduğumuz mitingde ne belediye başkanı, ne Milletvekilleri nede çevreciyim diyen bürokratlardan hiç birinin katılmaması bence çok vahim bir durum. Çayeli gibi şirin bir ilçeyi kucaklayan cennet misali Senoz vadisinin yok oluşuna seyirci kalan sayın Çayeli belediye başkanı, Çayeli kaymakamı, AKP Çayeli ilçe başkanı bu konuya bu kadar duyarsız kalması demek bu yöneticilerin Çayeli!ni sevmemesi demektir. Diğer ilçelerin belediye başkanları ilçe halkının yaylada eğlenebilmesi için hiçbir hizmetten kaçmazken o gün orda toplanan 5000 kişinin izlemiş olduğu konser için ve vadilerinin kurtarmak için 38 derece sıcağın altında seslerini duyuran vatandaşlar için ne yaptılar. Kaldıki aynı vadiden olan atasının dedesinin mezarı baba ocağı o vadide olan değerli hemşerimiz Başbakan yardımcısı Devlet Bakanı Sayın Hayatı Yazıcı’de burada toplanan bu vadi halkının yanındadır.
Defalarca şahit olduğum ve kendileride her fırsatta dile getiriyorlar İlçemizin her ne ihtiyacı olursa olsun Ankara’ya gittiklerinde Rize Milletvekillerinin yanına değil Sayın Hayatı yazıcının yanına gidiyorlar. Bir taraftan sayın bakanın Atasının dedesinin mezarını yok edenlere seyirci kalmak şöyle dürsün onlara yardımcı olurken bir taraf tanda hiç kapısından ayrılma. Vadimiz Üzerinde şu an çalışmakta olan dokuz adet taş oçağı bulunmaktadır. Bunlardan altı tanesinin ruhsatını Bakanlın üç tanesinin ruhsatını İl özel idare vermiştir.
Aynı zamanda yapımı devam eden iki HES santralı ve ruhsatı alınmış sekiz HES santralı bulunmaktadır. Ben on gün memlekette kaldım benim şahit olduğum en azından sekiz sefer Çayeli kaymakamı ve Çayeli belediye başkanı senoz vadisinden yukarı gittiler demek ki bunlar her gidişlerinde buraları görüyorlar, Şimdi soruyorum sayın belediye başkanı ve sayın kaymakama Allah aşkına hiçmi vicdanınız sızlamıyor, hiçmi üzülmüyorsunuz, hiçmi acımıyorsunuz bakın bu vadide 14 köy 8 mahalle ve bir belde var burada yaşayan canlı olarak sadece İnsan olan 15000 kişi yaşıyor birde insan olmayan canlıları duşunun bunların hepsini sizi yaratan Allah yarattı bunu hesabını sizden sorar bir gün. Sizlere sesleniyorum lütfen bu konuda biraz duyarlı olun hepiniz yardana inanıyorsunuz bundan eminim onun için onun yarattıklarına sahip çıkın ve saygı duyun….
Hoşça kalın senoz vadisini ve orda yaşayan bütün canlıları çok seviyorum. 26,08,2008