Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Ovit Yayla şenliği başladı

İkizdere Derneğince düzenlenen ''Ovit Yayla Şenliği'' başladı.



Ä°kizdere DerneÄŸince düzenlenen ''Ovit Yayla ÅženliÄŸi'' baÅŸladı. 

     Ä°kizdere ilçesine baÄŸlı Ovit Yaylası'nda düzenlenen ÅŸenlik kapsamında türkücü Ä°smail Türüt ile bazı yöresel sanatçılar konser verdi.+ ÇeÅŸitli etkinlikler yapılan ÅŸenliÄŸe katılımın, yaylada yoÄŸun sis olması nedeniyle geçen yıllara göre az olduÄŸu gözlendi.
     Åženlik, yarın yapılacak etkinliklerle sona erecek.




22811
Yaklaşık 2 bin 900 metre yükseklikte soğuk bir havada gerçekleşen festivalde yöresel kıyafetleri ile sahne alan ve üzerlerinde atletler ile şarkı söyleyen İskoçlar, tuluma benzer bir çalgı olan gayda ve davullarıyla Karadenizliler'i coşturdu.
22809
Öte yandan sunuculuğunu Ece Erken'in yaptığı festivalde, Cimilli İbo, İsmail Türüt gibi Karadenizli sanatçıların yanı sıra Seda Sayan gibi ünlü isimler de festivale katılanları verdikleri konserle coşturdular.
22810
Sahneye sırt dekolteli bir kostümle çıkan Seda Sayan üşüyünce Rize yöresine has kadın örtüsünü sırtına almak zorunda kaldı.
22817
Sayan sahnede suda haşlanmış mısır yedi. Konser sırasında yağmur şiddetini arttırınca Sayan ve orkestrası şemsiyeler altında konsere devam etti.
22818
Etkinlikler sırasında sanatçıları yakından görmek isteyen bayanlar arasında küçük bir tartışma çıktı. Tartışma diğer vatandaşlar tarafından büyümeden önlendi.



Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.