Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Ç.Hemşin'e puşili aday

MHP Rize'nin Çamlıhemşin ilçesi Belediye Başkanlığı için 30 yaşındaki 3 çocuk annesi Hidayet Öğsüz'ü aday gösterdi.



 

AK Partili bayan başkanın vekâlet ettiği Rize'nin Çamlıhemşin ilçesi Belediye Başkanlığına, Milliyetçi Hareket Partisi de, 30 yaşındaki 3 çocuk annesi Hidayet Öğsüz adlı bayanı aday gösterdi.

Yöresel kıyafetleri ve başındaki puşi ile dikkat çeken MHP Çamlıhemşin Belediye Başkan adayı Hidayet Öğsüz, ilçenin sorunlarını bildiğini belirterek, çözüm önerileri ve projeleriyle seçime gireceğini söyledi.

Çamlıhemşin gibi gelenek ve göreneklerine bağlı, turizm potansiyeli geniş bir ilçeden aday olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Öğsüz, MHP ile belediye başkanlığını kazanacaklarını söyledi.


MHP Rize İl Başkanı Zeki Mayi da yaptığı açıklamada Çamlıhemşin'in kendi içinden, değerlerine bağlı, ilçeyi her yönüyle temsil edecek bir aday olan Hidayet Öğsüz'ü Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini belirterek, ?Rize'de 4 belediye meclis adayımız bayanlardan oluşuyor. Bu seçimlerin sonuçları üzerinde bayanların etkisinin fazla olacağını düşünmekteyiz. Çamlıhemşin'de ise belediye başkan adayımızı bayan olarak tespit ettik. Vatandaşlarımızın da desteğiyle inşallah adayımız belediye başkanı seçilecek. İl Genel Meclisi için ise adayımız Kemal Özen'dir. Rize'de 21 bölgede yürüttüğümüz seçim çalışmalarımızı Salı günü listelerimizi teslim ederek tamamlamış olacağız.? dedi

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.