Sosyal Medya

GÃœNCEL

Beki, 'Karşıt Gündem' programından ayrıldı!

Akif Beki, 'Karşıt Gündem' programını bırakma kararı aldı.



CNN Türk ekranlarında yayınlanan 'Karşıt Gündem' programında Akif Beki ile yollar ayrıldı. Her pazartesi, çarÅŸamba, perÅŸembe ve cuma sabahı yayınlanan programda zaman zaman Aslı AydıntaÅŸbaÅŸ ile Akif Beki arasında sert tartışmalar yaÅŸanıyordu. "ASLI CEMAATTEN ÜSTÜNE GELÄ°YORLARDI SENÄ°N"

Farklı görüÅŸleri savunan ikilinin, pazartesi günü yayınlanan bölümde AK Parti Cemaat savaşı hakkında yine sert biçimde tartışmıştı. AydıntaÅŸbaÅŸ, Beki'ye "Bana Hanefi Avcı meselesine çok girme diye bana mesaj getirdiÄŸini hatırlıyorum" demiÅŸ, Beki'nin yanıtıysa; "Aslı Cemaat'ten üstüne geliyorlardı senin. Ben de orada sana yardımcı olmuÅŸtum. Åžimdi bu bana kabahate döndü. Bunun ahlakiliÄŸini izleyenler sorgulasın" olmuÅŸtu.

"EVVELCE KONUÅžTU?UMUZ BÄ°R ÅžEYDÄ°"

Aynı bölümde programı bıraktığını açıklayan Beki, ayrılma kararı için "bunu kimse önceki programlar ya da daha öncekiyle ya da bir baÅŸkasıyla iliÅŸkilendirmesin" derken ayrılmasının güncel tartışmalarla ilgisi olmadığını da söylemiÅŸti.

"Ön anons yapalım ÅŸimdiden, bu evvelce konuÅŸtuÄŸumuz bir ÅŸeydir arkadaÅŸlar" sözleriyle de veda etmiÅŸti.

'KARÅžIT GÜNDEM' SÜRECEK

ALınan bilgiye göre 'Karşıt GörüÅŸ' programı yayına devam edecek ve AydıntaÅŸbaÅŸ programda kalmayı sürdürecek. AydıntaÅŸbaÅŸ'ın partneri olarak programa gelecek kiÅŸininse önümüzdeki birkaç gün içinde netleÅŸmesi bekleniyor.

Akif Beki'nin ise CNN Türk yönetimiyle yeni bir program için konuÅŸtuÄŸu öne sürülüyor.

HABERLER

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.