Sosyal Medya

BÖLGEHABER

BAŞKAN DEMİRCAN RENK PROJESİ İÇİN RİZE`DE

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "RENK Projesi" kapsamında Rize Merkez Atatürk Ortaokulu'nda öğrencilerle bir araya geldi.



Rize’de EÄŸitime Nitelik Kazandırma Projesi kapsamında Rize Valisi Ersin Yazıcı’nın davet üzerine Rize’ye giden BeyoÄŸlu Belediye BaÅŸkanı Ahmet Misbah Demircan, "RENK Projesi" kapsamında Rize Merkez Atatürk Ortaokulu'nda öÄŸrencilerle bir araya geldi.

Sabah erken saatlerde Ä°stanbul’dan Rize’ye giden BeyoÄŸlu Belediye BaÅŸkanı Ahmet Misbah Demircan’ı Rize Vali Yardımcısı Mehmet Kurt, Milli EÄŸitim Müdürü Åžemsettin DurmuÅŸ, Atatürk Ä°lkokulu Müdürü Mehmet Hut, idareciler, öÄŸretmenler karşıladı. Merkez Yeniköy Mahallesi'nde bulunan Atatürk Ortaokulu öÄŸrencileriyle bir araya gelen BaÅŸkan Demircan'a okul bahçesinde öÄŸrenciler uzun süre sevgi gösterilerinde bulundu.

ORTAK ÇALIÅžMALAR YÜRÜTELÄ°M

Rize'de EÄŸitime Nitelik Kazandırma Projesi kapsamında Vali Ersin Yazıcı'nın daveti üzerine Rize'ye giden BaÅŸkan Demircan, ziyarette ilk olarak öÄŸretmenler ile sohbet edip fikir alışveriÅŸinde bulundu. BaÅŸkan Demircan, “Bu okulun hamisi olarak Rize Valisi Ersin Yazıcı bey tarafından seçildim. Sizlerle beraber bu okuldaki öÄŸrencilere ne katkımız olabilir benden istekleriniz nelerdir? Çocuklarımız için güzel ÅŸeyler yapabileceÄŸimizi biliyorum. Ortak çalışmalar yürütelim” diyerek okul idareci ve öÄŸretmenleri ile fikir alışveriÅŸinde bulundu.

“ONURLU VE GURURLUYUZ”

RENK Projesi kapsamında Rize Valisi Ersin Yazıcı beyin sıcak ve ÅŸefkatli elini okulların ve öÄŸrencilere uzattığını belirten Atatürk Ä°lköÄŸretim Okulu Müdürü Mehmet Hut, “Rizeli olan ve BeyoÄŸlu’nun sevilen BaÅŸkanı Ahmet Misbah Demircan aramızda. Onurlu ve gururluyuz. Bir metropol kentin önemli bir bölgesinde baÅŸarılara imza atarak 11 yıldır görev yapan ve bu görevini ilk günkü aÅŸkla yürüten Demircan, bugün bizimle beraber. Bizi ziyarete geldiler. Çocuklarımızın ve bizim heyecanımıza ortak oluyorlar. Kendilerine çok teÅŸekkür ediyoruz,” dedi.

TÜRKÄ°YE’NÄ°N Ä°HTÄ°YACI ALT YAPIDAN ÇOK DO?RU E?Ä°TÄ°MDÄ°R”

Ülkenin bu günlere gelmesinde CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın büyük katkısı olduÄŸunu belirten BaÅŸkan Demircan, “Türkiye son 10 yılda dünya coÄŸrafyasında çok önemli noktalara geldi. Bunda en önemli pay ülkemizin CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’a aittir. Allah kendisinden razı olsun. Artık eÄŸitimin ihtiyacını daha fazla hissediyoruz. Artık akıl terine alın terini katmalıyız. Bir ürünün deÄŸeri 100 lira aynı hacimde bir ürünün deÄŸeri ise 3 bin lira. Aradaki fark malzeme farkı deÄŸil akıl farkıdır. Artık akıl üretip satacak eÄŸitimli gençleri yetiÅŸtirmeliyiz. Bugün Türkiye’nin ihtiyacı alt yapıdan çok doÄŸru eÄŸitim vererek kariyerini belirleyebileceÄŸimiz çocuklar yetirmektir. Onları en iyi ÅŸekilde geleceÄŸe hazırlamak için çocukluk yaÅŸlardan gençlik yıllarına kadar eÄŸitimlerini en iyi ÅŸekilde vermeliyiz. Ä°nsan kaynağımız yer altı kaynaklarımız kadar kıymetlidir. Kaliteli ürünler yapabilmek için, katma deÄŸeri yüksek ürünler satabilmemiz için insanımızı eÄŸitmemiz ÅŸart “ ifadelerini kullandı.

 

ÇOCUKLARLA KUCAKLAÅžTI SOHBET ETTÄ°

Çocuklara hitap eden BaÅŸkan Demircan kendisinde Rizeli olduÄŸunu söylemesi üzerine çocuklar uzun süre kendisini alkışladılar. Ardından öÄŸrencilerin yanına giden Demircan’a Atatürk Ä°lköÄŸretim okulu öÄŸrencileri sevgi gösterisinde bulundu. Çocuklarla ÅŸakalaÅŸan ve onlarla sohbet eden baÅŸkan Demircan istekleri aldı ve onları BeyoÄŸlu’na davet etti. BaÅŸkan öÄŸrencilere bundan böyle sık sık beraber olacakları müjdesini verdi ve onlara çeÅŸitli hediyeler sundu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.