24 Şubat 2026, Salı
10:59
Logo

Süleyman Soylu'nun dayanamadığı siyasetçi

Süleyman Soylu'dan Demirel hakkında sert eleştiriler yaptı.
14.09.2012 15:48 3,226 OKUNMA
Süleyman Soylu'nun dayanamadığı siyasetçi

AK Parti'ye geçen eski Demokrat Parti Genel Başkanı Süleyman Soylu, eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in hala günlük politikanın içinde yer almasına tahammül edemediğini söyledi. AK Parti'ye üyeliği sonrası Vatan gazetesine konuşan Süleyman Soylu, Demirel'in akil adam olmadığını iddia ederek, "Demirel’le siyasal bütünlüğüm yok. Dünyaya aynı bakmadığımız çok açık. İçimde Demirel’le ilgili iyi bir şey yok" dedi.

Eski Başbakan Tansu Çiller'e ise, her zaman saygısının devam ettiğini dile getiren Süleyman Soylu şunları söyledi: "Sayın Çiller’e olan sevgim saygım,-siyaset yaptığımız dönemde de, dışında da farklı düşündüğümüz konular olsa da-, her dönem kendisini tekrar etmiştir. Çiller’i totalde iyi noktada görürüm."

'AK PARTİ İKİNCİ YÜKSELİŞ DÖNEMİNDE'

AK Parti’nin ikinci yükseliş döneminde olduğunu iddia eden Süleyman Soylu, “Bu döneme en ufak katkımız olursa bahtiyar olurum” dedi.
 

HABERLER POLİTİKA
SIRADAKİ HABER

Kılıçdaroğlu, milletvekillerine yasak koydu

HEMEN OKU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR