Sosyal Medya

SPOR

Trabzonspor 200 bin euro tazminat ödeyecek

Trabzonspor yönetimi, Teknik direktör Şota Arveladze'nin görevine karşılıklı anlaşarak son verdi.



Trabzonspor yönetimi, Teknik direktör Åžota Arveladze'nin görevine karşılıklı anlaÅŸarak son verdi. KAP'a yapılan açıklamada Åžota'ya, fesih bedeli olarak 200 bin euro verileceÄŸi açıklandı.Bordo-Mavili yönetim, teknik direktör Åžota Arveladze'nin görevine karşılıklı anlaÅŸarak son verdi. Karadeniz Gazetesi'nin iddiasına göre;Trabzonspor Teknik Direktörü Åžota Arveladze ÅŸok bir kararla istifa etti. Bu sabah istifa kararını yönetime sunan Åžota, ardından Londra'ya gitti. 

Trabzonspor Åžota Arveladze ile yollarını ayırdıTrabzonspor teknik direktör Åžota Arveladze ile karşılıklı olarak yolların ayrıldığını açıkladı. Åžota'nın yerine takımı Sadi... 

Ä°ÅŸte kulüpten yapılan açıklama
Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Åžota Arveladze ile karşılıklı görüÅŸerek yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Kendisine kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teÅŸekkür ederiz. Kulübümüz yeni bir teknik direktörle anlaÅŸana kadar Gençlik GeliÅŸtirme Teknik Sorumlusu Sadi TekelioÄŸlu takımımızın başında görev yapacaktır" denildi. 

Trabzonspor'un KAP'a yaptığı açıklamada Åžota'ya fesih bedeli olarak 200 bin euro verileceÄŸi açıklandı. 

KAP'a yapılan açıklama ÅŸöyle: 

'Kulübümüz ile Teknik Direktör Åžota Arveladze arasındaki sözleÅŸme, karşılıklı olarak feshedilmiÅŸtir. Buna göre; 

Teknik Direktöre sözleÅŸme fesih bedeli olarak 200.000.- EUR ödenecektir. 

Kamuoyunun bilgisine duyurulur. Saygılarımızla' denildi. 

3 Temmuz 2015'te Trabzonspor'la sözleÅŸme imzalayan Åžota ile 4 ay 8 gün sonra yollar ayrıldı. 

Trabzonspor, ligde son olarak Ä°stanbul BaÅŸakÅŸehir'e deplasmanda 1-0'lık skorla maÄŸlup olmuÅŸtu. Bordo-mavili ekip ligde 11 hafta geride kalırken 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 maÄŸlubiyet aldı. 14 puan toplayan Trabzonspor, puan tablosunda 12. sırada yer alıyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.