Sosyal Medya

Trabzon

Trabzonluları Patentle yöneten zihniyetin....

Trabzon Dernekleri Federasyonu, Trabzon?un Kurtuluşu Etkinlikleri için çalışmalara başladı.



Federasyon BaÅŸkanı Mustafa Demir, Hazırlıklarımız yapıyoruz. Etkinliklerin patentini aldık.  Tüm Ä°stanbul’u ve hemÅŸehrimizi 27 Åžubat-2 Mart 2014 tarihleri arasında Feshane’ye bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Trabzonlu Ä°ÅŸadamları ve Bürokratları DerneÄŸi (TÄ°AB) BaÅŸkanı Atalay ÅžahinoÄŸlu, TDF Genel BaÅŸkanı Mustafa Demir’in “Patentini Aldık” cümlesine tepki gösterdi. TÄ°AB BaÅŸkanı söyle konuÅŸtu: “Patentini aldık söylemini kınıyorum. Bu durum aramızda birlik ve beraberliÄŸin eksik olduÄŸu anlamına gelir. Birileri Trabzon adına devamlı federasyon kurup, dernekleri içine çekmeye çalışıyor. Öncelikle aramızda birlik ve beraberliÄŸi saÄŸlamalıyız. Bunu ortadan kaldırmamız lazım. Lisans ve patent ile yapılan bu iÅŸleri ortadan kaldırmamız lazım. Bu bir bölünmüÅŸlük göstergesidir. Trabzonlular önce Trabzonluyum demeli. Sonra ilçesini zikretmeli.” dedi.

Trabzon Dernekler Federasyonu BaÅŸkanı Mustafa Demir’in “Patentini aldık, bu etkinlikleri yalnız biz yaparız.” sözüne Trabzon Ä°l ve ilçe Derneklerinden tepkiler yaÄŸmaya baÅŸladı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.