Sosyal Medya

SPOR

Trabzon 'Kral'lığını ilan etti!

Bordo-Mavililer, Denizli'yi yıktı, zirvedeki tahtına oturdu....



Beşiktaş beraberliği ile hız kesen Fırtına, horozu fena çarptı. ?Suskun kral? Gökhan Ünal, Denizli?ye patlarken, Trabzon?u da zirveye taşıdı
HAKEMLER: Özgüç Türkalp **, Neşet Merdin **, Muhittin Gürses **
DENİZLİSPOR: Cenk **, Abraham **, Kratochvil **, Couto **, Çağlar **, Süleyman *, Fatih **, Braga * (Dk.58 Murat Karakoç *), İsmail ** (Dk.76 Musa Sinan *), Roberts **, İvan Lietava * (Dk.66 İzzet *)
TRABZONSPOR: Tolga **, Tayfun ***, Song **, Egemen **, Cale **, Serkan * (Dk.46 Isaac **), Hüseyin ***, Colman ** (Dk.88 Ceyhun ?), Selçuk **, Umut **, Gökhan *** (Dk.83 Ferhat *)
GOL: Dk.49 Gökhan Ünal (Trabzonspor)
GERİ DÖNDÜLER
Trabzon geri döndü! Ligin ilk iki haftasını galibiyetle kapattıktan sonra evinde Beşiktaş ile berabere kalıp hız kesen Bordo-Mavililer, Denizlispor deplasmanında 1-0?lık galibiyetle yeniden çıkışa geçti. Trabzon maça kötü başladı. İlk yarıda hücumda etkili olamayan Bordo-Mavililer, sadece cılız şutlar ile rakip kalede pozisyon üretmeye çalıştı. Denizlispor?da kontrollü futbol oynayınca, devre golsüz berabere sona erdi.
ETKÄ°LÄ° BAÅžLADILAR
Trabzonspor, maçın ikinci yarısına ise etkili başladı. İlk dakikadan itibaren rakip kalede baskı kuran Bordo-Mavililer, golü de erken buldu. 49.dakikada Selçuk?un kornerine Isaac vurdu, boşta kalan topu ?suskun kral? Gökhan Ünal, kafayla ağlara gönderdi: 1-0 Bundan sonrada oyunun hakimi olan Bordo-Mavililer, Isaac ve Umut ile net fırsatları harcarken, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Ve böylece Trabzonspor, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.