Sosyal Medya

SPOR

TOPÇULAR SPOR KÜLÜBÜN GECESİNDE RİZE RÜZGARİ ESTİ

Eyüp İlçesinin önde gelen spor Külüplerinden Topçular Spor Kulübünün gecesi Eyüp Topçular?da Beyazgül Düğün Salonunda çok sayıda Topçular Sporluları bir araya getirdi.



    Eyüp ilçesinde ve topçular mahallesinde gençleri spor ile buluÅŸturmayı, Gençleri kahve köşelerinden alıp yeÅŸil sahalarla buluÅŸturmayı amaç edinerek yola çıkan Abi-KardeÅŸlerden Hüseyin KULAKSIZ  Topçular spor Kulübü BaÅŸkanlığı sorumluluÄŸunu üstlenirken ve Ufak kardeÅŸi Fatih KULAKSIZ ise Topçular Spor Takımın sorumluluÄŸunu ve Teknik kadro ile Teknik ekip sorumluluÄŸunu sırtlamış durumda ortaya çıkıyorlar.


topçular spor külübü gecesi
www.medyakaradeniz.com www.gastekaradeniz.com

          Her ikilide küçük yaÅŸtan bu yana Eyüp ilçesinde yaÅŸayıp, Topçular Mahallesinde büyümeleri ile birlikte yaÅŸadıkları mehellerinin spor kulüplerine ve bu vesile ilede gençlerinin spora alıştırmada büyük bir misyon edindikleri ise Kulübe maddi katkı ve gecede ile birlikte Eyüp?teki iÅŸ adamları ve kamu kurum kuruluÅŸlarının desteklerini arkalarına almayı ve Topçular spor takımının sevenlerini bir araya getirmeyi amaçladıkları gecenin amacına ulaÅŸtığını dile getiriyor.

Topçular Külüp Başkan Hüseyin KULAKSIZ ?Kulübümüzün çalışmalarında bizleri yalnız bırakmayacağını düşündüğümüz iş adamlarına teşekkür ediyoruz. Bizler sizlerin desteğinin yanımızda daima hissetmek istiyoruz. Bu güne kadar tüm iş adamlarımıza ve sevenlerimize teşekkür ediyoruz?derken Topçular Spor Kulübünün idari ve teknik işler sorumlusu Fatih Kulaksız ise konuşmasında ?Biz Külüp ve takım olarak gençlerimizi daima spor ile iç içe yaşamları, yeşil sahalarda daha çok gencin buluşması için çaba gösteriyoruz. İnanıyoruz ki bu takım ileri yıllarda daha iyi bir yere gelecekti. Desteklerinizin sürmesini istiyoruz.?diye söz etti.

               Gecenin sunuculuÄŸunu Karadeniz Radyoda proÄŸram yapan MuratShow yaparken,gecede ÅŸarkıları ile Karadeniz rüzgarı estiren   Gökhan Birben ile birlikte ekibi Volkan Aslan,Selçuk Balcı sahne aldılar.Gecede ayrıca Muratshow?da söylediÄŸi ÅŸarkıları ile renk kattı.Gecede ayrıca  Salih Yazar ve Fatih Rizeliler DerneÄŸi Horon ekibi ile keyifli dakikalar yaÅŸattılar.

              Geceye baÅŸta Eyüp Rizeliler ve Rizeyi sevenler DerneÄŸi baÅŸkanı Mehmet YAZICI,Fatih Rizeliler DerneÄŸi BaÅŸkanı Yakup KaraoÄŸlu,Rize Güneysu Karasu dernek baÅŸkanı Kemal KunkoÄŸlu,Mhp Eyüp Ä°lçe BaÅŸkanı Selim Duran,DiÄŸer parti ilçe teÅŸkılatları ile çok sayıda Topçuspor Taraftarları ve sevenleri katıldılar.

         Gecede Topçular spor Külübüne çam sakızı çoban armaÄŸanı katkı saÄŸlamka için çekiliÅŸ yapmak üzere  çıkolata satışı yapıldı.Gecede ayrıca Topçular spor Külübüne  destek olan iÅŸ adamlarına birer plaket verildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.