Sosyal Medya

Topbaş'ın silahı patlamayınca olanlar oldu!

Kadir Topbaş'ın silahı patlamayınca devreye sahnedeki koruma girdi!



Bu yıl 35.’si düzenlenen Vodafone Ä°stanbul Maratonu’nun halk yürüyüÅŸü sabah saat 09.30′da baÅŸladı. Ä°stanbul Maratonu’nun baÅŸlangıç noktasından son koÅŸusu olan halk yürüyüÅŸü, Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Kadir TopbaÅŸ’ın iÅŸaretiyle baÅŸladı. 

Bu yıl 35.’si düzenlenen Vodafone Ä°stanbul Maratonu’nun halk yürüyüÅŸü sabah saat 09.30′da baÅŸladı. 

Ä°stanbul Maratonu’nun baÅŸlangıç noktasından son koÅŸusu olan halk yürüyüÅŸü, Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Kadir TopbaÅŸ’ın iÅŸaretiyle baÅŸladı. Ä°stanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da, BaÅŸkan Kadir TopbaÅŸ ile birlikte yarış öncesi halka seslendi. Yapılan konuÅŸmalarda özellikle köprünün sallanmaması adına uyarıda bulunulurken, halkın koÅŸu yerine köprü üzerinde yürüyüÅŸü tercih etmesi ayrıca belirtildi. 

Halk YürüyüÅŸü’nün baÅŸlangıç noktasında Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Kadir TopbaÅŸ’ın başına da bir talihsizlik geldi. TopbaÅŸ, yarışı baÅŸlatmak için elinde bulunan silah ateÅŸ almayınca, platformdaki bir kiÅŸinin aÄŸzıyla patlama sesi çıkarması gülüÅŸmelere neden oldu. BaÅŸkan TopbaÅŸ, ikinci kez tetiÄŸe basarak yarışı baÅŸlattı. 

 

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.