Sosyal Medya

GÃœNCEL

Teleferikten Gelen Ölüm

Teleferikten Gelen Ölüm



 

 

Rize'nin Fındıklı ilçesinde, 12 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi kız, teleferikten dereye düşerek öldü.

Alınan bilgiye göre, Fındıklı ilçesinin Gürsü köyünde oturan ağabeyinin yanında kalan Meltem Berber (12), dün öğleden sonra Yaylacılar köyündeki çaylık arazide çalışan ağabeyinin yanından eve dönmek için ayrıldı.
Bir daha kendisinden haber alamayan çocuğun yakınları durumu jandarmaya haber verdi. Jandarma tarafından Meltem Berber'in bulunması için çalışma başlatıldı.

fndkl_boulma.jpg 

 Köylüler, jandarma ve AKUT Rize birim liderliÄŸince yürütülen arama sonucunda Meltem Berber'in cesedi, Arılı Deresi'nin BaÅŸköy mevkisinde bir aÄŸaç kütüğüne takılı halde bulundu.
Berber'in, ağabeyinin yanından ayrıldıktan sonra, makara sistemiyle çalışan teleferikle derenin karşısına geçmeye çalıştığı, bu sırada dengesini kaybederek, yaklaşık 3 metre yükseklikten dereye düşerek boğulduğu belirlendi.
Teleferikten dereye düştüğü yerden yaklaşık 3 kilometre aşağıda bulunan Berber'in cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Bu arada, anne ve babası Artvin'in Yusufeli ilçesinde yaşayan Meltem Berber'in, okula gidebilmek için Fındıklı'da oturan ağabeyinin yanında kaldığı öğrenildi.
Öte yandan, Meltem Berber'in ölüm haberini alan Arılı Köyü İlköğretim Okulu 6/A sınıfındaki arkadaşları, göz yaşlarına boğuldu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.