Sosyal Medya

SPOR

Şanlı formayı adam gibi temsil etsinler!

Şalpazarı Dernekler Federasyonu yemeğine katılan Hami Mandıralı acı konuştu.



BANA AYRAN ATILMIÅžTI
Trabzonspor’un unutulmaz futbolcularından Hami Mandıralı Ä°stanbul’da katıldığı Åžalpazarı Dernekler Federasyonu

gecesinde yaptığı konuşmada, şuan ki futbolcuları eleştirdi.
Hami, Trabzonspor’un ÅŸuan ki durumunun kötü olduÄŸunu ifade ederek; “Benim dönemimde bir maçta yaÅŸadığım olayı

hiç unutamam. Üç gol atmıştım ama kafama yine ayran ÅŸiÅŸesi yemiÅŸtim. Bunu söylememin nedeni ÅŸunu gördüm ki

her zaman överek bir ÅŸey olmamasıdır” dedi.



BANA AYRAN ATILMIÅžTI
Trabzonspor’un unutulmaz futbolcularından Hami Mandıralı Ä°stanbul’da katıldığı Åžalpazarı Dernekler Federasyonu gecesinde yaptığı konuÅŸmada, ÅŸuan ki futbolcuları eleÅŸtirdi.
Hami, Trabzonspor’un ÅŸuan ki durumunun kötü olduÄŸunu ifade ederek; “Benim dönemimde bir maçta yaÅŸadığım olayı hiç unutamam. Üç gol atmıştım ama kafama yine ayran ÅŸiÅŸesi yemiÅŸtim. Bunu söylememin nedeni ÅŸunu gördüm ki her zaman överek bir ÅŸey olmamasıdır” dedi.

TEPKÄ° VERÄ°LMELÄ°
Hami sözlerine ÅŸöyle devam etti: “Taraftarlarımıza tabi bana yaptıkları gibi bir tepki vermelerini söylemiyorum ama bir tepki vermeleri gerekiyor. Böyle zamanlarda eleÅŸtirmemiz lazımdır ki futbolcular kendilerine gelsinler ve silkelensinler. Çünkü çok büyük takımın oyuncuları olarak çok büyük takımın formasını temsil eden oyuncular bunlar. Ayaklanmaları, geliÅŸmeleri ve bu anlı ÅŸanlı formayı adam gibi temsil etmeleri gerekiyor.”

MUTLU DE?Ä°LÄ°Z
“Bizim zamanımızda önünüze kağıdı koyuyorlardı, imza atıyorduk, parayı ise sonra yöneticilerimiz veriyordu” diyen Hami sözlerini ÅŸöyle noktaladı: “Åžimdi futbolcularımızın menajerleri var ve istediklerini yazdırıyorlar. Ancak yenildiÄŸi maçtan sonra da futbolcu benim paramda iyileÅŸtirme yap diyorsa biraz daha düÅŸünmesi lazım. Bu nedenle yaptığımız destek kadar eleÅŸtiri de yapmamız lazım. Trabzonspor’un ÅŸu anki durumu bizi mutlu etmiyor.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.