Sosyal Medya

Samsun

SAMSUN MARKALAÅžACAK

AK Parti İl Kadın Kolları toplantısına katılan Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz..



AK Parti İl Kadın Kolları toplantısına katılan Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Kayseri pastırması ve ticaretiyle, Bursa Osmanlı tarihiyle öne çıkıyorsa Samsun'da 19 Mayıs kenti ve bununla markalaşacak" dedi


Samsun AK Parti İl Kadın Kolları yönetim kurulu toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ağırladı. Toplantıda partili kadınlara özellikle şehir planlamasıyla ilgili ayrıntılı bilgi veren Başkan Yılmaz kadınlara "Evinizin içindeki dizaynınız, düzeniniz ve eşyanızı yerleştirme şekliniz sizin şahsiyetinizi ortaya koyar. Bizlerde şehrin ruhunu ortaya koyarak planlamalar yapıyoruz. Bizim ruhumuz da Samsun kentinin ruhuyla çakışıyor. Malzemesi insan olan siyaset ve hizmet olayını, insan mefhumunu önemseyen bir bakış ortaya koymaya çalışıyoruz." diye konuştu.

MARKA ÇALIŞMAMIZ DEVAM EDİYOR
Şehre yapılan önemli yatırımlarla hakkında da kadınları bilgilendiren Yılmaz, Türkiye'de her şehri markalaştıran çıkışları olduğunu belirterek, "Kayseri pastırması ve ticaretiyle öne çıkarken Bursa da Osmanlı tarihiyle biliniyor. Bizim şehrimizde 19 Mayıs kenti. Bununla markalaşması için bu günlerde çalışmalarımız çok yoğun devam ediyor. 19 Mayıs 2008'e kadar protokol yoluna, Atatürk?ün iskeleden oteline yürüdüğü yere kadar olan kısma ve Atatürk?ün Havza?ya giderken konakladığı köy ağalarının ileri gelenlerinin heykelleri ile donatmayı ön görüyoruz. Samsun?un 19 Mayıs havasının buram buram tüttüğü şahsiyeti öne çıkarmaya önem vermekteyiz." ifadelerini kullandı.

KADIN KOLLARI ÅžEHÄ°R TURU Ä°STEDÄ°
Başkan Yılmaz, çalışmaların büyük çoğunluğunu 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'na kadar yetiştirileceğini ve 19 Mayıs'ın bu yıl çok görkemli bir şekilde kutlanacağını aktararak AK Parti Kadın Kolları'nın çalışmalarını da beğenerek takip eklediğini sözlerine ekledi. İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gürbüz ise yapılan çalışmaları Samsun'un çehresinin değiştiğini belirterek çalışmaları yerinde görmek için Başkan Yılmaz'la şehir turu planlaması kararlaştırdı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.