Sosyal Medya

KÃœLTÃœR&SANAT

Rize Vakfi 2 Mart'ı Volkan KONAK'la Kutladı

İSTANBUL-Maslak TİM Kongre kültür merkezi salonlarında yapılan kutlama törenine Rize Vakfi üyeleri ile birlikte seçkin iş adamları, sanat, siyaset dünyasından bir çok konukların katıldığı gecede son günlerin en sivri dilli sanatçı Kuzeyin oğlu Volkan KONAK üçüncü yılda üçüncü defa sahne aldı.



Haber-Foto: Tulin Karaali (ÖZEL HABERÄ° )

 

Gecede Bir konuÅŸma yapan Vakif BaÅŸkanı Orhan Keçeli ömrümüz vefa ettiÄŸince her yıl 2 Mart günü Rize’nin kurtuluÅŸu burada her yıl yapılan gelenek olarak yapılacaktır. Bu geleneÄŸi devam etmeye devam edeceÄŸiz. Burada bulunduÄŸunuz ve bu akÅŸam buraya gelme zahmetinde bulunduÄŸunuz için sizlere teÅŸekkür ediyorum. BuÄŸun Vakfimizin kuruluÅŸunun 23.ncü yıldönümü,Allah bu Vakfi kuran aÄŸabeylerimizden ve kurucu üyelerimizden ve bu güne kadar gelmesinde emeÄŸi geçenlerden razı olsun.Vakfin temel amacı eÄŸitime sınırsız destek olmaktır.Bu konuda gerek üyelerimiz gerekse sponsorlarımız gerekli desteÄŸi göstermekte,onlara da teÅŸekkür ediyorum.Rize’nin kurtulmasından tam 94 yıl geçmiÅŸ ve bu günlere gelmiÅŸiz.Diliyorum ki Allahtan bizlere bir daha kurtuluÅŸ mücadelesi günlerini yaÅŸatmasın” dedi.

              Gecede bir konuÅŸma yapan Vali Mutlu, Ä°stanbul'da böyle anlamlı bir geceyi kutlamanın mutluluÄŸunu yaÅŸadığını belirterek, soÄŸuk havaya raÄŸmen salonu dolduran Rizeli'lere teÅŸekkür etti.

              Rize Kültür ve Sosyal YardımlaÅŸma Vakfı'na yıllardır eÄŸitime verdiÄŸi destek için teÅŸekkür eden Mutlu, Rize'nin kurtuluÅŸunun 94. yılında üç ayrı gururu bir arada yaÅŸadığını belirterek, ÅŸöyle konuÅŸtu: "Birinci gurur kaynağım üzerinde yaÅŸadığımız cennet vatanımda binlerce yıl özgür ve bağımsız yaÅŸamamızdır. Aziz hemÅŸerilerim   gurur  kaynağımsımız olmuÅŸtur., Rize ÅŸehrimle gurur duyuyorum. Rizeli hemÅŸerilerim ülkenin daha iyi noktaya gelmesi için siyasette, saÄŸlıkta, turizmde sanayide ve daha bir çok alanda güzel ÅŸeyler yaptı. Rizeli olmak, Karadenizli olmak bizlerin kıvanç kaynağıdır. Nasıl ki Atamızın bizlere söylediÄŸi “Türk,ÖÄŸün,Çalış,Güven sözünu Rizeli hemÅŸerilerimde kendileri için söyleme ve kendileri ile öÄŸünme kakına sahiptirler.Buda onların gurur kaynaklarıdır.”dedi.

Rize Kültür ve Sosyal YardımlaÅŸma Vakfı Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Orhan Keçeli de geceye emek veren tüm sponsorlara teÅŸekkür ederek, vakıf olarak eÄŸitime destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

 

Gecede, Volkan Konak da sahne aldı. Karadeniz müziÄŸinden örnekler sunan ÅŸarkıcı, Sahnede yaptığı esprileri ile katılımcıları gülmekten geri bırakmadı.
                      Geceye BaÅŸta BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın göndermiÅŸ olduÄŸu Telgraf ile katılarak Rize’nin kurtuluÅŸunu kutladı.Geceye ayrıca Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayatı Yazıcı,Rize Valisi Seyfullah  HacımüftüoÄŸlu,Rize Mileltvekilleri Nüsret Bayraktar,Hasan KARAL,Ä°stanbul Belediye BaÅŸkanı Kadır TopbaÅŸ birer mesaj göndererek kutladılar.

 

 Haberlerin detayı Vidolar ve reimler gelecek

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.