Sosyal Medya

KÃœLTÃœR&SANAT

Rize'nin 93.kurtuluş Yıl Dönümü

İstanbul Valisi Mutlu, Rizeli'lerin Türkiye'nin Daha İyi Noktaya Gelmesi İçin Siyasette, Sağlıkta, Turizmde, Sanayide ve Daha Bir Çok Alanda Güzel Şeyler Yaptıklarını Söyledi.



Dursun Ali YILMAZ ÖZEL HABERÄ° 
 

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Rizeli'lerin Türkiye'nin daha iyi noktaya gelmesi için siyasette, sağlıkta, turizmde, sanayide ve daha bir çok alanda güzel şeyler yaptıklarını söyledi.

 

Rize Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfınca Rize'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümü nedeniyle Maslak TİM Show Center'da bir gece düzenlendi.


Gecede bir konuşma yapan Vali Mutlu, İstanbul'da böyle anlamlı bir geceyi kutlamanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, soğuk havaya rağmen salonu dolduran Rizeli'lere teşekkür etti.

Rize Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı'na yıllardır eğitime verdiği destek için teşekkür eden Mutlu, Rize'nin kurtuluşunun 93. yılında üç ayrı gururu bir arada yaşadığını belirterek, şöyle konuştu: "Birinci gurur kaynağım üzerinde yaşadığımız cennet vatanımda binlerce yıl özgür ve bağımsız yaşamamızdır. Üreten insanlarımızla, işçimiz, köylümüz, tüccarımız, sanayicimizle ele ele birlik ve beraberlik içinde yaşıyoruz. İkinci gurur kaynağım, Rize şehrimle gurur duyuyorum. Bu ülkenin neresine giderseniz gidin çok kıymetlidir ama memleketin havası bir farklıdır. Yeşil ve mavi Rize hepimizin özlemidir.

Üçüncü gurur kaynağım hemşehrilerimdir. Rizeli hemşehrilerim ülkenin daha iyi noktaya gelmesi için siyasette, sağlıkta, turizmde sanayide ve daha bir çok alanda güzel şeyler yaptı. İnşallah ben de her zaman onların gurur duyduğu bir idareci olacağım."

Rize Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Keçeli de geceye emek veren tüm sponsorlara teşekkür ederek, vakıf olarak eğitime destek vermeye devam edeceklerini söyledi.


Gecede, Volkan Konak da sahne aldı. Karadeniz müziğinden örnekler sunan şarkıcı, doğum gününü sahnede kesilen pastayla kutladı.

Rize'nin düşman işgalinden kurtuluş gecesine işadamı Abdülrahim Albayrak'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

haberin vidoları eklenecek


Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.