Sosyal Medya

GÃœNCEL

Rize'de Bakan Bak'ı basın toplantısında Cumhurbaşkanı aradı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, incelemelerde bulunmak üzere Rize'ye geldi. Bak, basın mensupları ile bir araya geldiği toplantı sırasında kendisini arayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonla görüştü.



Ankara'dan uçakla Trabzon'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman AÅŸkın Bak, karayolu ile geldiÄŸi Rize'nin Derepazarı Ä°lçesi'nde bir restoranda basın mensupları ile bir araya geldi.

bak002-001.jpg

Rize Valisi ErdoÄŸan BektaÅŸ, AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar ile Ä°l BaÅŸkanı Muhammed Avcı ve bakanlık bürokratlarının eÅŸlik ettiÄŸi toplantıda açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman AÅŸkın Bak, Rize'de olmaktan dolayı mutluluk duyduÄŸunu belirterek CumhurbaÅŸkanı ve BaÅŸbakanın taktirleri ile bakan olarak atanmasının gururunu yaÅŸadığını ifade etti.

bak003-001.jpg

Bu gururun Rize'ye ait olduÄŸunu ifade eden Bak, "Rize'de bu toprakların çocuÄŸu CumhurbaÅŸkanımız Rize'mizi her zaman projeleri ile yaptığı iÅŸleri destekliyor. Onunla gurur duyuyoruz. Onun açtığı yolda yürümeye devam ediyoruz. Bu süreçte Rize'mize hizmet eden deÄŸerli bakanlarımıza teÅŸekkür ediyoruz. Rize'mize baÅŸta spor ve diÄŸer hizmetlerin getirilmesinde noktasında birlikte çalışacağız. Biz bir ekibiz. AK Parti'de 'ben' yok 'biz' var. Birlikte güçlüyüz. CumhurbaÅŸkanımızın da ifade ettiÄŸi gibi biz bu millete hizmet etmeye devam edeceÄŸiz." diye konuÅŸtu.

cb.jpg

CUMHURBAÅžKANI ERDO?AN ARADI

Basın toplantısı sırasında danışmanlar, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın aradığını belirterek telefonu Bakan Bak'a uzattı. KonuÅŸmasına ara veren ve CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan ile görüÅŸen Bak, ardından "CumhurbaÅŸkanımızın sizlere, Rizelilere, ilçelere selamları var." diyerek toplantısına kaldığı yerden devam etti.

bak001-001.jpg

Bakan Bak, akÅŸam saatlerinde ArdeÅŸen'de katıldığı programın ardından saat 19.00'da da Pazar ilçesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndan düzenlenen etkinlikte vatandaÅŸlara seslendi.

bak_pazar1.jpg

galeri.gif

vid1.jpg


Rize'de Bakan Bak'ı basın toplantısında... paylaÅŸan: pazar53

osmanaskinbak-007.jpg

bak7-009.jpg

bak6-014.jpg

bak4-022.jpg

bak5-020.jpg

bak3-027.jpg

bak2-028.jpg

bak1-027.jpg

kaynak www.pazar53.com emeÄŸine teÅŸekkür ederim 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.