Sosyal Medya

SPOR

Özyazici teklif için ne dedi?

Özyazıcı, Şenol Güneş ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek, bir görüşme yaptıklarını söyledi.



Trabzonspor'a şampiyonluk yaşatan efsane hoca Ahmet Suat Özyazıcı, Şenol Güneş ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek, bir görüşme yaptıklarını söyledi.

Özyazıcı, haber61.net'in bugün ortaya çıkardığı ?Şenol Güneş Ahmet Suat Özyazıcı haberini doğruladı ve Şenol Güneş ile bir araya geldiğini kaydetti.

GÜNEŞ İLE BİR GÖRÜŞME YAPTIK

Özyazıcı, haber61.net'e yaptığı açıklamada Åženol GüneÅŸ'in göreve baÅŸladıktan sonra geçtiÄŸimiz günlerde ziyaretine geldiÄŸini belirterek, ?Åženol GüneÅŸ'in nihayetinde hocalığını yaptım,  kendisi ile bir araya geldiÄŸimiz doÄŸrudur, Görüşmemiz sırasında Trabzonspor ile ilgili neler yapabiliriz, bu çerçevede konuÅŸmalar yaptık. Benim bir takımım var o da Trabzonspor, biz de GüneÅŸ ile Trabzonspor'u konuÅŸtuk? dedi.

BÄ°LGÄ° VE BÄ°RÄ°KÄ°MÄ°MÄ°Z Ä°LE GÃœNEÅž'Ä°N YANINDAYIZ

Trabzonspor'a faydalı olabilecek her türlü teklife açık olduÄŸunu da kaydeden Özyazıcı, ?Åženol hocanın ziyaretinden mutluluk duydum. Kendisi de ağır bir yükün altına girdi, tabiki kolay deÄŸil, Trabzonspor'u bir yerlere getirebilmek için Åženol hocaya herkesin destek olması gerekiyor, saÄŸolsun bu anlamda  O da bizi de ziyaret etti. Biz de her zaman için bilgi ve birikimlerimiz ile kendisinin yanındayız? diye konuÅŸtu.

Özyazıcı, önümüzdeki günlerde Şenol Güneş ile bir araya geleceğini de kaydetti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.