Sosyal Medya

EKONOMÄ°

öf sonuçları açıklanma tarihi ne oldu?

Anadolu Üniversitesi Aöf sınav sonuçları için bekleyiş devam ediyor.



Aöf soruları ve cevapları aof.anadolu.edu.tr adresinden açıklanacak. Anadolu Üniversitesi Aöf sonuçları ise 15 gün içerisinde yine aynı adresten sorgulanabilecek. 

AÖF Marmara Bölgesi büro çalışanlarına hizmet içi eÄŸitim: Anadolu Üniversitesi'nin Marmara Bölgesi’nde yer alan AçıköÄŸretim büro çalışanlarına yönelik “Hizmet Ä°çi EÄŸitim Toplantısı” 13-14 Aralık tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi Aksaray Konukevi’nde gerçekleÅŸtirildi. AÖF büro personelinin yeni düzenleme ve uygulamalarla ilgili bilgilerini güncellemek, öÄŸrenciler ve kurum arasındaki iletiÅŸim becerilerini arttırmak, yönetsel süreçler, sorunlar, vb. konularda geri bildirimde bulunmalarına olanak saÄŸlamak amacıyla gerçekleÅŸtirilen toplantıya  Ä°stanbul, TekirdaÄŸ, Edirne (KeÅŸan), Kırklareli, Kocaeli (Ä°zmit, Gebze), Yalova, Sakarya ve Düzce’de faaliyet gösteren 20 AÖF bürosunun yönetici ve çalışanları katıldı. Anadolu Üniversitesi AçıköÄŸretim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Cemil Ulukan’ın yaptığı açılış konuÅŸmasının ardından açıklamalarda bulunan Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci GündoÄŸan, AçıköÄŸretim Fakültesi’nin çok yoÄŸun bir çalışma sürecinden geçtiÄŸini ve sistemde büro çalışanlarının katkılarının büyük olduÄŸunu belirtti. Bürolardaki eksikliklerin kısa sürede tamamlanacağını ve çalışmaların daha iyi koÅŸullarda sürdürüleceÄŸini de sözlerine ekleyen Prof. Dr. GündoÄŸan, AçıköÄŸretim Fakültesi’nin Yunus Emre Kampüsü’nde büyük bir sınav merkezi açılacağının müjdesini verdi. Açılması planlanan bu sınav merkezinde matbaadan test araÅŸtırma birimine kadar sınavla ilgili farklı birimlerin aynı çatı altında toplanacağını vurgulayan GündoÄŸan, bu merkezin çalışanların motivasyonunu yükselteceÄŸini kaydetti. 

AçıköÄŸretim büro personelinin Anadolu Üniversitesi’nin tüm ÅŸehirlerdeki görünen yüzü olduÄŸunu bildiren Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Güney, yeni dekanlık görevi sürecinde büro çalışanlarıyla çok güzel iÅŸler baÅŸaracaklarına inandığını söyledi. AÖF Dekanı Prof. Dr. Kerim Banar ise fakültenin en önemli özelliÄŸinin birlikte çalışmayı bilen personel kadrosu olduÄŸunu belirterek AçıköÄŸretim Fakültesi’nin marka olmaya devam edeceÄŸini ifade etti. Prof. Dr. Kerim Banar konuÅŸmasında, AçıköÄŸretim Fakültesi dekanlık görevi süresince büro personeliyle birlikte çalışmaktan çok mutlu olduÄŸunu da sözlerine ekledi. AÖF Merkez Büro Yöneticisi Doç. Dr. Vedat Ekergil ise konuÅŸmasında büro çalışanlarının öneri ve ÅŸikâyetlerinin önemini vurgulayarak katılımlarından dolayı büro çalışanlarına teÅŸekkür etti. AÖF büro çalışanlarına yönelik düzenlenen hizmet içi eÄŸitim programı, açılış konuÅŸmalarının ardından Anadolu Üniversitesi Ä°letiÅŸim Bilimleri Fakültesi ÖÄŸretim Üyesi Prof. Dr. Erhan EroÄŸlu tarafından verilen “Etkili Ä°letiÅŸim” adlı eÄŸitimle devam etti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.