Sosyal Medya

Rize

MUHAMMED AVCI Ä°L GENEL'DE HIZLI BAÅžLADI

Rize İl Genel Meclisinde Muhammed Avcı görevi devraldı. İl Encümeni, Kaçkar Turizm Birliği ve Vilayetler Hizmet Birliğinde görevli üyeler belirlendi.



Rize Ä°l Genel Meclisi’nin Nisan ayı çalışmalarının ikinci birleÅŸiminde Ä°l Encümeni, Kaçkar Turizm BirliÄŸi ve Vilayetler Hizmet BirliÄŸinde görev yapacak üyeler belirlendi.

Meclis BaÅŸkanı Muhammed Avcı baÅŸkanlığında devam eden nisan ayı çalışmaları doÄŸrultusunda 5302 sayılı Ä°l Özel Ä°daresi Kanunun 25. maddesi ve Ä°l Genel Meclisi Çalışma YönetmeliÄŸinin 19.maddesi gereÄŸince bir yıl (Nisan 2015 toplantısına kadar)  görev yapmak üzere, Ä°l Genel Meclisinin kendi üyeleri arasından üç il encümeni üyeliklerinin gizli oy ve açık tasnif ile seçimi yapıldı.

meclis.20140408214946.jpg

Yapılan gizli oylama sonucunda mevcut 28 oyun tamamını alan M. Aydın Bilsel, Cafer Kuru ve Nurettin BaÅŸ Ä°l Encümeni üyeliklerine seçildi.

Toplantının devamında ise Rize ve Artvin Ä°l Özel Ä°darelerinin kurucu ortağı olduÄŸu “Kaçkar Turizm BirliÄŸinin”, Birlik Meclisine asıl üyelik için Ahmet Aksu, Musa Büyük, Yusuf Arısoy; yedek üyeliklerine ise Zeynep Akyıldız ve Mehmet Åžamlı oy birliÄŸi ile seçilirken, Vilayetler Hizmet BirliÄŸinin yapacağı olaÄŸan ve olaÄŸanüstü toplantılarda ilimizi temsilen görev yapmak üzere asıl üyeliÄŸe Sabit Karafazlı, yedek üyeliÄŸe ise Ä°brahim Türüt oy birliÄŸi ile seçildi.

muhammedavci.jpg

Meclis BaÅŸkanı Muhammed Avcı, seçimlerin ardından yaptığı konuÅŸmada Ä°l Encümeni, Kaçkar Turizm BirliÄŸi ve Vilayetler Hizmet BirliÄŸi üyeliklerine seçilenleri tebrik ederek, “Seçilen arkadaÅŸlarımızın meclisimize ve ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, hayırlı çalışmalar yapacaklarına inanıyorum” dedi.

 

Ä°L GENEL MECLÄ°SÄ°’NDE DEVÄ°R TESLÄ°M

Rize Ä°l Genel Meclisi BaÅŸkanı Muhammed Avcı, ArdeÅŸen Belediye BaÅŸkanı ve Eski Ä°l Genel Meclisi BaÅŸkanı Hakan Gültekin’den görevi devraldı.

devir1.20140408215030.jpg

2014 Yerel Seçimlerinin ardından Ä°l Genel Meclisinin Ä°lk toplantısında, Ä°l Genel Meclisi Üyelerinin oylarıyla Meclis BaÅŸkanı seçilen Muhammed Avcı, Ä°l Genel Meclisi BaÅŸkanlığında düzenlenen devir teslim töreniyle ArdeÅŸen Belediye BaÅŸkanı ve bir önceki Ä°l Genel Meclisi BaÅŸkanı Hakan Gültekin’den Meclis BaÅŸkanlığı görevini devraldı.

ArdeÅŸen Belediye BaÅŸkanı Hakan Gültekin devir teslim töreninde yaptığı konuÅŸmada, Yerel seçimlerin ardından Ä°l Genel Meclisinde yeni bir yapının oluÅŸtuÄŸunu belirterek “Muhammed Avcı, il yönetiminde beraber görev yaptığımız bir arkadaşımız. Dolayısıyla meclis baÅŸkanı olarak seçilmesi bizleri ayrıca memnun etmiÅŸtir. Kendi bilgi birikimiyle ilimizin tüm ilçelerine hizmet edecek. Bizlerde elimizden geldiÄŸince kendilerinin yanında olacağız. Kendisini tebrik ediyor, yeni görevinde baÅŸarılar diliyorum” dedi.

avci1.20140408215117.jpg

Meclis BaÅŸkanı Muhammed Avcı ise konuÅŸmasında Gültekin’e bugüne kadar yapmış olduÄŸu baÅŸarı hizmetlerden ötürü teÅŸekkür ederek ÅŸunları söyledi: “Hakan beyle il yönetiminde uzunca bir süre görev yaptık. Tevafuk etti bugün halef selef olduk. Ä°l Genel Meclisini çok daha kurumsallaÅŸmış bir ÅŸekilde bizlere bıraktıkları için Hakan bey ve Ä°l Genel Meclis Üyesi arkadaÅŸlarına ayrıca teÅŸekkür etmek istiyorum. Bizler bu meseleyi bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. Kendileri bu bayrağı gerçekten oldukça yüksek noktalara taşıdılar. Bizler de meclis üyesi arkadaÅŸlarımızla birlikte bu bayrağı alıp daha yüksek noktalara taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceÄŸiz."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.