Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Maltepe?de hamsi şöleni

Başkan Kılıç, hamsi ikram ettiği Maltepelilerden Fuar Projesinin gerçekleşmesi için siyasilere baskı yapmalarını istedi



BaÅŸkan Kılıç, hamsi ikram ettiÄŸi Maltepelilerden Fuar Projesinin gerçekleÅŸmesi için siyasilere baskı yapmalarını istedi

Maltepe Belediyesi’nin katkılarıyla Karadeniz Konfederasyonu (KARKON) tarafından düzenlenen 2. Hamsi Åžöleni renkli görüntülere sahne oldu. AltayçeÅŸme Mahallesi’nde bulunan Organik Pazar’da gerçekleÅŸen ve yaklaşık 3 ton hamsinin piÅŸirildiÄŸi ÅŸölende, Maltepe Belediye BaÅŸkanı Ali Kılıç Maltepelilere hamsi ekmek dağıttı.

 

Åžölende konuÅŸan Maltepe Belediye BaÅŸkanı Ali Kılıç, “Maltepe’de birliÄŸimizi beraberliÄŸimizi pekiÅŸtiren, böyle güzel organizasyonları yapan baÅŸta Karadeniz Konfederasyonumuz yöneticileri olmak üzere herkese teÅŸekkür ediyorum. Ä°kincisi gerçekleÅŸen bu ÅŸölenin devamını diliyorum” dedi.

Maltepe’de kurmayı planladıkları M’Expo Center adını alacak “Uluslararası Maltepe Fuar, Kongre ve YaÅŸam Merkezi Projesi” için Maltepelilerden destek isteyen BaÅŸkan Kılıç, “Önümüzdeki yıl genel seçimlerde siyasiler sizlerden oy isteyecekler. Maltepe için sizden rica ediyorum. Siz de onlardan bu projeye destek vermelerini isteyin, desteklemeyenlere siz de oy vermeyin” diye konuÅŸtu.

UyuÅŸturucu sorununun altında iÅŸsizlik nedeniyle gelecek endiÅŸesi yattığını ifade eden Kılıç, ÅŸunları söyledi:“O nedenle iÅŸsizlik sorununun çözümüne önemli katkı saÄŸlayacak olan Fuar Projemize sahip çıkmanızı istiyorum. Bunu sizlerden Maltepe’de yaÅŸayan gençlerimiz için, geleceÄŸimiz için istiyorum. Bu fuar projesiyle 25 bin kiÅŸiye iÅŸ olanağı saÄŸlanacak. Bunu tek başıma hayata geçiremem. Ancak birlikte olursak bu nu baÅŸarırız,  sizler sahip çıkarsanız Maltepe’yi hep birlikte yeniden yaratırız. Halkın iradesinin karşısında hiçbir güç direnemez.”

Kılıç’a kemençe

Åžölende KARKON BaÅŸkanı Tahsin Usta tarafından BaÅŸkan Ali Kılıç’a kemençe hediye edildi. BaÅŸkan Kılıç ve Tahsin Usta daha sonra horon tepen Maltepelilere katılarak birlikte horon çektiler.  Åžölende Karadeniz folklor ekibinin horon gösterisinden sonra ünlü sanatçı Fuat Saka sahne aldı ve Karadeniz ezgilerini Maltepeliler için söyledi. (22.11.2014)

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.