Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Külünkoğulları'nda yedinci zirve

2001 yılında kurulan ve sürdürdüğü faaliyetlerle külünkoğlu ailesi bireylerini birleştirici etkinlikler düzenleyen Külünk eğitim ve kültür derneği tarafından bu yıl 7.?si düzenlenen yayla şenlikleri coşkuyla gerçekleştirildi.



Rizenin çayeli ilçesi büyükköy beldesi karadere?de ?yedinci zirve? adıyla gerçekleştirilen şenlikte yüzlerce aile bireyi bir araya geldi.

Süleyman yağcının sunumunu yaptığı program istiklal marşı ve saygı duruşuyla başladı. Programda açılış konuşması yapan dernek başkanı Nihat Külünkoğlu ?birlik ve beraberlik için düzenlediğimiz bu etkinliğe katılanlara sonsuz teşekkür ediyorum.? Dedi.

DerneÄŸin onursal baÅŸkanı seçilen Metin Külünk ise konuÅŸmasında bu birlikteliÄŸin 7.sini düzenliyoruz ve bu manzara çok güzel. 35 yıl önce baÅŸlayan çalışmalarımız meyvelerini veriyor.? Sözlerini kullandı. KonuÅŸmaların ardından aile bireyleri kemençe eÅŸliÄŸinde bol bol horon oynadı ve bir arada olmanın keyfini çıkardı.

------------------------------------- ---------------------------------------- ------------------------------------------------------ ------------------------------------

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.