Sosyal Medya

GÃœNCEL

Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırı!

Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yumruklu saldırıya uğradı.



CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu, partisinin grup toplantısında konuÅŸma yapmaya hazırlanırken yumruklu saldırıya uÄŸradı. BDP'lilerle el sıkışma esnasında gerçekleÅŸen saldırıda KılıçdaroÄŸlu'nun gözlüÄŸü kırıldı.  KılıçdaroÄŸlu'na saldıranın 1986 doÄŸumlu Orhan Ö. olduÄŸu ve daha önce de sabıkasının bulunduÄŸu öÄŸrenildi. Saldırgan, KılıçdaroÄŸlu'nu linç etmek istedi. Orhan Ö.'nün Ankara AltındaÄŸ'da oturduÄŸu bildirildi. 

Korumalar tarafından apar topar Meclis dışına çıkartılan saldırganın ilk ifadesinde Erzurumlu olduÄŸunu ve Alperen Ocakları'na üye olduÄŸunu söylediÄŸi öÄŸrenildi. 

Saldırının çok ciddi boyutlarda ve planlı olduÄŸu, yumruk ve tekmelerin havada uçuÅŸtuÄŸu kaydediliyor. 

Polisler, saldırganın elinden KılıçdaroÄŸlu'nu güçlükle aldı. 

Saldırı KılıçdaroÄŸlu grup toplantısına gelirken yaÅŸandı. Saldırgan KılıçdaroÄŸlu'nun yüzüne yumruk attı. Bu esnada gözlüÄŸü yere düÅŸtü. Saldırgan korumalar tarafından gözaltına alındı. Vekillerden bazıları sinir krizi geçirdi. Saldırganı, CHP Gençlik Kolları üyeleri ile koruma polisleri etkisiz hale getirdi. Saldırganın BDP Grubu'nun bulunduÄŸu salondan çıktığı görüldü. 

Öte yandan saldırıyı gerçekleÅŸtiren kiÅŸinin BDP'li biri olduÄŸu iddialarına ise BDP milletvekili Sırrı Sakık cevap verdi. Sakık bu iddianın doÄŸru olmadığını belirtti. 


 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.