Sosyal Medya

Kadem Ekşi Her Zaman Başkabakan'ın Yanında

Maltepeli işadamı Kadem Ekşi Başbakan?ın yurtdışı seyahatlerine katılarak Türkiye için planlanan projelerde ve yatırımlarda ekibin içinde yer alarak



Maltepeli iÅŸadamı Kadem EkÅŸi BaÅŸbakan’ın yurtdışı seyahatlerine katılarak Türkiye için planlanan projelerde ve yatırımlarda ekibin içinde yer alarak Türkiye’nin kalkınmasına ÅŸahitlik eden ve bu üstün performansından dolayı bizler de Kadem EkÅŸi’yi kutluyoruz.

Maltepe Belediye BaÅŸkanlığı aday adaylığı yarışın da “ben de varım” diyen Kadem EkÅŸi’nin Ak Parti için de verdiÄŸi mücadele azımsanmayacak kadar içten, samimi ve özveriyle devam ediyor.

Cevahir Hotel’de düzenlediÄŸi aday adaylık programında gövde gösterisi yapan Kadem EkÅŸi’nin Maltepe’de aday olması halinde Ak Parti’nin ipi göÄŸüslemesi için Ak Partilisi, CHP’lisi, MHP’lisi, Erzurumlusu, Trabzonlusu, Sivaslısı, Galatasaraylısı, Fenerlisi her kitleden oy alabilecek bir özelliÄŸe sahip olması seçimler de ne kadar da doÄŸru bir tercih olacağının da bir göstergesi olarak gözlemleniyor.

Kamuoyuna vermesi gereken mesajları ulusal ve yerel iletiÅŸim araçlarını kullanarak her kesime ve her gönüle daha kısa süre de ulaÅŸtırma baÅŸarısı gösteren Kadem EkÅŸi’ye sosyal medyadan da büyük destek geliyor.

Maltepe’de soÄŸuk rüzgarların estiÄŸi ÅŸu günlerde Kadem EkÅŸi’nin isminin açıklaması Hep ilçede hem de partide rüzgarları birden tersine çevirecek gibi.

Bu çalışma azmiyle biri aday gösterilecekse bu mutlaka Kadem EkÅŸi olmalıdır. Çalışır, çalıştırır, yere göÄŸe Ak Parti bayraklarını diker.

Atamalı, uzun atlamalı avantajlar olmayacaksa Kadem EkÅŸi’nin adaylığı Maltepe için biçilmiÅŸ kaftandır.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.