Sosyal Medya

SPOR

İstanbul da Trabzonluların birlik beraberlikleri

İstanbul da Trabzonluların birlik beraberlikleri pekişiyor?



KUZEY YILDIZI TRABZONSPORLULAR DERNE?Ä° DE Ä°STANBUL TRABZON FEDARSYONUN DA..

    Ä°stanbul da bulunan Trabzon ve Trabzonspor sivil toplum kuruluÅŸlarının en saygın derneklerinden olan Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular DerneÄŸi ile Ä°stanbul’da yeni oluÅŸumu ve yaptığı yönetimleriyle dikkatleri çekerek büyüyen ve Trabzon’u Trabzonluyu temsil konusunda etkin olmaya baÅŸlayan Ä°stanbul Trabzon Federasyonu birlik beraberlik görüntüsü sergilediler.

   Ä°stanbul Trabzon Federasyonu baÅŸkanı Dursun ÇaÄŸlayanın Mecidiyeköy de ki merkezinde Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular DerneÄŸi BaÅŸkanı Ä°smail Turgut Öksüz ile yönetim kurulu üyeleri ziyaret ederek Trabzon için güç birliÄŸi görüntüsü sergilediler.

   Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular DerneÄŸi baÅŸkanı Ä°smail Turgut Öksüz “ sayın baÅŸkan Dursun ÇaÄŸlayan ile birlikte Trabzon Federasyonun yanında olarak gurbette hem Trabzon’un hem de Trabzonlunun sesi olacağız. Bundan böyle bu beraberlik örneÄŸimizle saÄŸduyulu Trabzon derneklerinin Ä°stanbul Trabzon Federasyonu çatısı altıda buluÅŸarak daha güçlü bir ortak ses çıkaracağımıza inanıyoruz.

Bundan sonra Trabzon kentimiz ve insanımız için Ä°stanbul Trabzon Federasyonun ile ortak etkinliklerimiz olacaktır. BaÅŸkanı ve yönetimini tebrik ediyoruz ve yanındayız diyoruz. Dedi.

 

  Mecidiyeköy de ki Ä°stanbul Trabzon Federasyonunda misafirlerini sıcak ve samimi bir ilgiyle ağırlayan Federasyon baÅŸkanı Dursun çaÄŸlayan “ bizim tek amacımız Trabzon’a ve Trabzonluya hizmettir. Bizim için öteki Trabzonlu olmaz.

Tüm Trabzonlular bizim hemÅŸerimizdir kardeÅŸimizdir. Bu duygularla Ä°stanbul’da ve diÄŸer çevre il ve ilçelerimizde ki Trabzonlular ve onların dernekleriyle tanışma kaynaÅŸma ve Trabzon adına yararlı hizmetler yapmak için buradayız ve Trabzonlu için planı projesi olan tüm hemÅŸerilerimizi Ä°stanbul Trabzon Federasyonu çatısına bekliyoruz.

Trabzonspor için bugüne kadar yaptıklarını gururla izlediÄŸimiz ve yanlarında olduÄŸumuz Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular derneÄŸinin Trabzonspor için özellikle delege oluÅŸturma çabaları ve Trabzonspor’un hakkını arama ve savunma konusun da ki çabaları gururu verici. Trabzonspor için itici güç olan Kuzey Yıldızı Trabzonspor derneÄŸinin baÅŸkanı Sayın Öksüz’ü ve yönetim kurulunu kutluyorum ve bizlerde her türlü etkinliÄŸinde yanlarında olduÄŸumuzu söylüyorum. Dedi.

 

Resim: Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular DerneÄŸi BaÅŸkanı Ä°smail Turgut Öksüz Ä°stanbul Trabzon Federasyona BaÅŸkanı Dursun ÇaÄŸlayan’a Trabzonspor forması hediye etti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.