Sosyal Medya

BÖLGEHABER

HER KADIN BİR ÇİÇEKTİR...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Arsin Kadın Kolları tarafından ilçede bir etkinlik düzenlendi



Arsin Öğretmenevinde düzenlenen etkinliğe Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen ve eşi Dr. Filiz Şen, İlçe Başkanı Farabi Hacıhasanoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av. Aslıhan Bezirganoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Beşir ve bayanlar katıldı. Etkinlikte bir konuşma yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Beşir, ?Kadın erdem abidesidir, asla nesne ve obje değildir.

Kadınlarımızın özellikle yönetimde ve siyasette yer alabilmesi onun doğrudan tercihiyle ilgilidir. Kadının kendi tercihiyle katılmadığı bir yönetim ve siyasi harekette öne çıkabilmesi mümkün değildir? dedi.
Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen etkinliğe katılan bütün bayanlara karanfil dağıtarak, ?Öncelikle bizlerin baş tacı olan tüm kadınlarımızın bu özel gününü en içten duygularımla kutluyorum. Kadınlar sadece yılda bir kez hatırlanmak için var olan kişiler değillerdir. Her başarılı erkeğin arkasında mutlaka bir başarılı kadın vardır bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Bizler eğer bugün bu alanlarda görev yapıyorsak sizlerin katkıları ile görev yapıyoruz. Ben inanıyorum ki bu destekleriniz sonuna kadar devam edecektir. 8 Mart Dünya Kadınlar gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum? dedi.

Daha sonra AK Parti İlçe Kadın Kolları tarafından hazırlanan slayt gösterim sunumu yapıldı. Elazığ?da meydana gelen deprem nedeniyle ilçe kadın kollarınca müzikli eğlence iptal edildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.