Sosyal Medya

SPOR

Hacıosmanoğlu açıklama yaptı

Trabzonspor'un yeni Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Beşiktaş'a transfer olan Tolga Zengin, Taraftarla olumsuz diyaloğa giren Volkan Şen ve bir türlü sonlandırılamayan forvet transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.



 

 
 
Trabzonspor BaÅŸkanı Ä°brahim HacıosmanoÄŸlu konuk olduÄŸu bir televizyon programında Tolga Zengin'in transferi, Volkan Åžen'in affedilmesi ve forvet transferiyle ilgili açıklama yaptı.

Ä°htiyaç santraforsa bunu karşılayacağız;

Ä°brahim HacıosmanoÄŸlu forvet transferiyle ilgili ÅŸunları söyledi: Forvet konusunda çok uÄŸraÅŸtık çok giriÅŸimlerimiz oldu. En çok Barrios'la uÄŸraÅŸtık ve sona da yaklaÅŸtık. Ancak kulübüyle olan sorunu bize kriz yarattı. Biz ona 3 Milyon Euro imza parası önermiÅŸken o sırada Moskova araya girdi, kulübüne 7 milyon ödeyerek aldı.

Daha sonra Kalou ile görüÅŸmemiz oldu. Bu transfer için Drogba ve Malouda oyuncuyu ikna etmeye uÄŸraÅŸtı. Türkiye'ye gelmeye sıcak baktı ancak son anda yola Avrupa'da devam etmek istediÄŸini söyledi.

KasımapaÅŸa'dan Uche gelmeyi çok istedi. Uche'yi Çin kulübüne 2 milyon euro'ya veren KasımpaÅŸa bize 5 milyon dedi. O parayı ona veremezdik. Ancak ihtiyaç santraforsa bunu karşılayacağız." diye konuÅŸtu. HacıosmanoÄŸlu KonuÅŸmasına Volkan Åžen'in affedilmesi ve kaleci Tolga Zengin'in BeÅŸiktaÅŸ kulübüne transfer olmasıyla ilgili bilgiler vererek devam etti.

Volkan Åžen, Tolga Zengin

"Tolga Zengin konusunda ben gitmeyecek demedim. Kendisi gitmek istiyordu ancak söylemiyordu. Ä°ki iyi önemli kalecimiz vardı. Yaptığımız görüÅŸmeler sonucunda teknik heyetimiz birinin gitmesini söyledi ve Tolga gitti. " dedi.

Volkan konusunda ise HacıosmanoÄŸlu "Profesyonel futbolda futbolcu taraftarla temasa girmemeli. Yakışmayanı yaptı. Ancak kaptanımız geldi ve bazı özel durumları paylaÅŸtı bizde bir esneklik gösterdik. Ancak sonraki maçta 11'de oynaması konusunda birÅŸey söylemedik oynaması da hataydı." diye konuÅŸtu. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.