Sosyal Medya

BÖLGEHABER

GİRESUN ŞÖLENİ BU?ÜN BİTİYOR

Giresun Dernekler Federasyonu Tarafından organize ediilen 3 günlük şölenin bu gün son günü şölen devam ediyyor.



Özellikle ekip başını çeken oyuncunun sempatik tavırları ,

kendisini oyuna vermesi ve ekibi yönetmesi ile yüzünde

oluÅŸan mimikleri dikkat Ã§ekerken , en küçükleri olan 11

 yaşındaki oyuncunun gülümseyen yüzü izleyenleri

tebessüm ettirdi.

 
Davul - zurna ile gösterilerini sergileyen ekip salondakilerden bol alkış alırken , böyle yetenekli genç kardeşlerimizin desteklenmesi ile Giresun'un yarınlarının daha iyi olacağı ifade edildi.
 
Haber-Fotoğraf: www.goreleses.com / Oğuzhan KILIÇARSLAN
 
IMG_6082.JPG
IMG_6084.JPG
IMG_6085.JPG
IMG_6089.JPG
IMG_6091.JPG
IMG_6092.JPG
 

Dün açılışı gerçekleşen Giresun Günleri, siyasetçiler ve ünlülerin uğrak yeri oldu. Giresun Valisi Mustafa Yaman ile başlayan ziyaretçiler zincirine Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ve ilçe belediye başkanları ile devam etti. Giresun milletvekilleri Ali Temur ve Murat Özgan da ziyaretçiler arasındaydı. Ziyaretçiler arasında Ak Parti İl Başkanı Mehmet Geldi ve CHP Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş ile MHP İstanbul İl Başkanı da vardı.

 

Giresun Medya Platformu plaketlerinden birini Eynesil Belediye BaÅŸkanı CoÅŸkun SomuncuoÄŸlu?nun elinden alan Gazeteci Yazar Teoman Alpaslan Giresun  tarihi ve kültürüne yaptığı hizmetlerden dolayı ödüllendirildi.



 

KÄ°T Komisyonu BaÅŸkanı, Ak Parti Ä°stanbul Milletvekili Giresunlu Ãœnal Kaçır Giresun Medya Platformu'nu ziyaret etti. Kaçır ziyarette Medya Platform BaÅŸkanı Ali Şükrü Kara, yönetim krulu üyeleri Sadi Toygar, Åžeref Sinir, Tülay Dolu ile görüştü.  Milletvekili Ãœnal Kaçır burada EÄŸribel Tüneli'ne iliÅŸkin olarak "EÄŸribel Giresun'un iç bölgelerle baÄŸlantısını saÄŸlayacak ve ticaretini artıracak bir projedir. Bu sadece bir Åžebinkarahisar meselesi deÄŸildir. Bu tüm Giresun'a fayda getirecek bir projedir. Bu nedenle tüm Giresunluların bu projenin takipcisi olması gerekmektedir. Medya Platformu'nu bu tür çlışmalarından dolayı kutluyorum" dedi.


 

Özellikle genç kızların ilgi gösterdiği standdaki fuftbolcu fotoğraflarına ve gelen futbolculara ilgi büyüktü.

 
IMG_5934.JPG
 
Kulüp başkanı Olgun Peker büyük bir mütevazilik göstererek ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini belirterek , Giresunluların Giresunspor'a daha fazla destek vermesini istedi.
 
Standda kulübe destek için orjinal Giresunspor forması , Kupa bardak, anahtarlık , çakmak gibi ürünlerin yanı sıra kulübe yardım için 1 Liralık bağış kumbaraları bulunuyor.
 
Haber-Fotoğraf: www.goreleses.com / Oğuzhan KILIÇARSLAN
 

IMG_5935.JPG

Usta oyuncu Aytaç Arman standları teker teker ziyaret ederek , kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen sevenleriyle bir arada bulundu. Arman, böylesine büyük organizasyon için Giresunluları tebrik etmek gerektiğini söyledi.

 
Galatasaray'ın ve Milli takımın unutulmaz futbolcularından Tanju Çolak'ta Giresun Günleri'ni ziyaret edenlerin arasındaydı.
 
Pek çok film - dizide başrol oynayan Görele'li oyuncu Orhan Kılıç'ta teker teker standları dolaşarak hayranlarıyla ilgilendi.
 
Haber: www.goreleses.com / Oğuzhan KILIÇARSLAN
Fotoğraf: Hasan Kübüç / Oğuzhan KILIÇARSLAN
 

2010 Feshane 2. gün 014 (2).jpg

 
2010 Feshane 2. gün 011 (2).jpg
 
IMG_5828.JPG
 

Stand çevresinden geçen ziyaretçilerin satın almak istedikleri fakat tanıtım ve ikram amaçlı olan Büyük Çavuşlu Ekmeğinin 2 tanesi bugün şanslı ziyaretçilere ikram edildi.

 
Stand çevresine dolan kalabalık Meşhur Çavuşlu Ekmeği'nden bir dilim almak için yoğunluklar oluştururken , geleli 2 gün olmasına rağmen bayatlamaması ve hamurunun o enfes kokusu ikram edilen misafirleri memlekete götürdü.
 
Haber-FotoÄŸraf: www.goreleses.com / OÄŸuzhan KILIÇARSLAN
 
IMG_5940.JPG
IMG_5941.JPG
IMG_5943.JPG
IMG_5944.JPG
IMG_5946.JPG
IMG_5957.JPG
IMG_6007.JPG
IMG_6011.JPG
 

Öğlen saatlerinden itibaren çok sayıda sanatçının sahne aldığı Giresun Günleri'nde renkli görüntüler oluştu. İzleyicilerin coşkulu haykırışlarıyla coşan sanatçılar Giresun Günleri'ni daha da renklendirdi.

 
Bugün sahneye çıkan bazı sanatçılar Salim Işıklı, Ertuğrul Alim, Gizem Kara, Emrullah Bereket ve Grup Tiryak ile Ömercan Giresunluları mest etti.
 
IMG_5975.JPG
 
Memleket türküleriyle Salim Işıklı , yaşı küçük ama sesi büyük Ertuğrul Alim izleyenlerden bol bol alkış aldı.
 
IMG_6031.JPG
 
Gizem Kara sahne gösterisiyle çok başarılı bir performans çıkarırken yoğun ilgi gördü.
 
 
IMG_6060.JPG
 
Giresun Keşaplı olan Emrullah Bereket ve arkadaşlarından oluşan Grup Tiryak adındaki ekip Barış Manço, Cem Karaca ve Anadolu Rock tarzı eserlerden Dönence , Kara Sevda , Islak Islak gibi eserlerin yanı sıra Karadeniz Yöresinden Volkan Konak'ın Yarim Yarim'i ile Gelevera Deresi türkülerinin pop-rock versiyonlarını seslendirdiler. Gruba farklı bir tarz olması sebebiyle gençlerin ilgisi büyük olurken , salonu tıklım tıklım dolduran Giresunlular yoğun ilgi gösterdi.
 
IMG_6061.JPG
 
 
Ayrıca gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan Ömercan , Mavi Karadeniz TV aracılığı ile tanınması sebebiyle de çok yoğun ilgi gördü. Ömercan'ın sahneye çıkmasıyla birlikte protokolün önünde bulunan kapalı alana bile insanlar dolarken sahne önü oldukça yoğunlaştı.
 
Haber-Fotoğraf: www.goreleses.com / Oğuzhan KILIÇARSLAN
 
IMG_6016.JPG
IMG_6017.JPG
IMG_6072.JPG
 
 

Görele Çömlekçi'den İshak Hocanın kızı olan Zerrin Çayır Ünal , Görele standının yanında Görele Seyahat standının içerisinde tabaklara, anahtarlıklara işlediği hat sanatlı isim yazıları ile ilgi çekiyor.

 
Çok sayıda sipariş alıp , işlemesini yaptıktan sonra satış yapan Zerrin Çayır Ünal ilgiden gayet memnun olduğunu dile getirdi.
 
Görelelilerin de destek verdiği yeni yeteneklerin gün yüzüne çıkmasıda memnuniyet yaratırken , hat sanatlı isim yazıları daha çok tabak içerisinde tercih edilerek satıldı.
 
Haber-Fotoğraf: www.goreleses.com / Oğuzhan KILIÇARSLAN
 
IMG_6036.JPG
IMG_6037.JPG

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.