Sosyal Medya

Giresun Federasyonuna Yeni BaÅŸkan

Giresun Federasyonunun Eyüp Belediyesi Kültür merkezinde yapılan 3. Olağan kongresinde yeni Başkan Mehmet Kuğu oldu



Ä°stanbul’da faaliyet yürüten hemÅŸehri örgütlenmelerinin en kapsamlılarından olan ve yaptığı etkinlikler bakımından da örneklik teÅŸkil eden Giresun Federasyonunun Eyüp Belediyesi Kültür merkezinde yapılan 3. OlaÄŸan kongresinde yeni BaÅŸkan Mehmet KuÄŸu oldu.

Genel kurula Ak parti Ä°stanbul Milletvekili Hasan Turan, AK parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, eski milletvekilleri Ünal Kacır, Turhan Alçelik, Eyüp Belediye BaÅŸkanı Remzi Aydın, BaÄŸcılar Belediye BaÅŸkanı Lokman ÇaÄŸrıcı, Dereli Belediye BaÅŸkanı Zeki ÅženlikoÄŸlu, Esenyurt Belediye BaÅŸkan yardımcısı Abdurrahman Ada, Esenler Belediye BaÅŸkan yardımcısı Faruk Aydın, bürokratlar, iÅŸ adamları, STK baÅŸkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda basın mensupları katıldı.

6 yıldır Giresun Federasyon BaÅŸkanlığını yükselen bir grafikle yürüten Hasan Turan’ın milletvekili seçilmesinin ardından yapılan Giresun Sivil Toplum kuruluÅŸlarının büyük ilgi gösterdiÄŸi genel kurulda tek liste halinde yapılan seçimi Mehmet KuÄŸu, kazanarak Giresun Federasyonunun yeni baÅŸkanı oldu.

Türkiye’de STK’lardan gelen ilk ve tek Milletvekili olarak büyük bir baÅŸarı öyküsü yazan Hasan Turan’ın genel kurula sunduÄŸu faaliyet raporunda yapılan çalışmaların özetini sinevizyon eÅŸliÄŸinde anlattı.

Büyük kentlerdeki hemÅŸehri örgütlenmeleri anlayışını mikro milliyetçilik çemberinin dışına taşıdıklarını dile getiren Hasan Turan; “Bir ayağı yerelde kalıp diÄŸeri ile dünyaya uzanan, önemli sosyal sorumluluk projelerine imza atan Giresun Federasyonu hemÅŸehri örgütlenmeleri adına sorumlu ve etkili bir STK örnekliÄŸi vermiÅŸtir” dedi.

BaÅŸan Turan; ”Etkinlikleriyle daima ilklere imza atan, Ä°stanbul gibi bir metropolde örneklik teÅŸkil edip gündem oluÅŸturan federasyonumuz, bir ilke daha imza atarak içerisinden bir de milletvekili çıkarmıştır. Giresun Federasyonun yeni BaÅŸkanı Mehmet KuÄŸu ve yönetim kuruluna yeni dönemde baÅŸarılar diler, her daim yanlarında destekçisi olacağımı beyan etttiÄŸimi ve görevi devralacak arkadaÅŸlarımızdan çıtayı daha da yukarıya çıkarmalarını bekliyoruz. Yeni bir yapılanma biçimi ile toplumumuzun saygın kanaat önderlerini de bünyesine alarak danışma kurulları oluÅŸturan, sadece bölgemizin deÄŸil ülke ve dünya gündemiyle de yakından ilgilenip sorunlara çözüm önerileri sunan bir STK anlayışı geliÅŸtirilip, yine ilklere imza atılarak yeni yollar kat edilmelidir” dedi.

Turan; “KurulduÄŸu günden beri yaptığı çalışmalarla büyük organizasyonlara imza atıp milyonlarca insanı bir araya getiren mili, manevi ve kültürel deÄŸerlerimizin tanıtımına katkı saÄŸlayan, her platformda Giresun’un sorunlarını dile getirip çözüm önerileri sunan, yurt içi ve yurt dışında yaptığı insani yardım faaliyetleriyle mazlumların yanında yer alan federasyonumuzun  tüm yol arkadaÅŸlarımdan ve hemÅŸehrilerimi  helallik istiyorum ” dedi.

Yeni BaÅŸkan Mehmet KuÄŸu; "Gözünüz arkada kalmasın, çıtayı daha da yükseleceÄŸiz" dedi.

Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu:

Asil üyeler:

Mehmet KuÄŸu, Faruk Aydın, Muhterem MemiÅŸ, Selçuk Bayram, Salim Öztürk, Zafer Tahmaz, Sebahattin Kayas, Abdullah Akgün, Fatih Aydın, Arif Dede, Temel Kahveci, Ali Alim, Ömer Yavuz, Ömer Özkaya, Ersoy Çıtlak, Tahir Åžener GüneÅŸ, Yalçın Kaya Böber, YaÅŸar Güner, Mustafa Eren, CoÅŸkun Çalık

Yedek Üyeler:

Ä°brahim BalcıoÄŸlu, Murat Ay, Ä°hsan Yüksel, Engin Güner, Hüseyin Kuruderi, Murat Bahat, Avni Aydın, Hüseyin Koca, Nebi Çamcı, Fahrettin Henden, Adem Bayram, Mustafa Sütçü, Özer Kahveci, CoÅŸkun Toraman, Erdal Dalcı, Ä°sa Dinç, Rahman Karahan, Öner KuÄŸu, Enes ÅženlikoÄŸlu, Mehmet Sevindik

Denetleme Kurulu Asil Üyeler:  Veysel Ekmen, Hüseyin Kurucu, Mustafa Aydın

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler: YaÅŸar Parlak, Salih Kaçır, Resul Bilge

Alucra'dan 2 kiÅŸi Yönetimde..

Giresun Fedarayonunun yeni yönetiminde Alucralılar unutulmadı. DeÄŸerli bürokrat ve EÄŸitimci aÄŸabeyimiz Arif Dede ile Giresun'un her türlü sosyal aktivitelerinde büyük rol sahibi olan Avni Aydın aÄŸabeyimiz Giresun Fedarayonunun yeni döneminde görev aldılar.

Kendilerini ve yeni seçilen yönetimi tebrik ederiz.

 

 

 

 

 

 

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.