Sosyal Medya

SPOR

Fırtına evinde esti

Spor Toto Süper Lig'in 20. hafta mücadelesinde Trabzonspor, Avni Eker'de İstanbul Başakşehir'i konuk etti.



TRABZONSPOR: 3 - BAÅžAKÅžEHÄ°R: 2

STAT: Avni Aker

HAKEMLER: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Alex Taşcıoğlu

TRABZONSPOR: Hakan, Fatih Atik, Aykut Demir, Medjani, Musa Nizam, Aytaç Kara, Constant, Mehmet Ekici, Özer Hurmacı, Sefa Yılmaz, Yatabare
YEDEKLER: İbrahim Demir, Zeki Yavru, Uğur Demirok, Mustafa Akbaş, Soner Aydoğdu, Ferhat Yazgan, Deniz Yılmaz
TEKNÄ°K DÄ°REKTÖR : Ersun Yanal

Ä°STANBUL BAÅžAKÅžEHÄ°R: Volkan, UÄŸur Uçar, Yalçın, Epureanu, Ferhat, Mahmut, Alparslan, Badji, Edin Visca, Doka, Perbet
YEDEKLER: Ufuk Ceylan, Sedat, Mehmet Badtal, Tayfun, Gençer, Enver Cenk Åžahin, Hüseyin
TEKNÄ°K DÄ°REKTÖR: Abdullah Avcı

Goller: Dk. 14' Mehmet, 24' Sefa, 53' Özer (Trabzonspor), 18' Mahmut, 262 Visca (BaÅŸakÅŸehir)


***

- Ve karşılaşma sona erdi. Trabzonspor: 3 - Başakşehir: 2

- 90' Sol kanattan geliÅŸen BaÅŸakÅŸehir atağında Mahmut'un ceza alanına ortasında top kaleci Hakan'da kaldı.

- 87' Trabzonspor'da Mehmet Ekici, alkışlarla oyunu terk ederken UÄŸur Demirok oyunda.

- 84' BaÅŸakÅŸehir'de Doka'nın yerine Enver Cenk Åžahin oyunda.

- 80' Doka'nın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

- 78' BaÅŸakÅŸehir'de Jeremy Perbet'nin yerine Hüseyin AltuÄŸ TaÅŸ oyunda.

- 74' BaÅŸakÅŸehir atağında sol kanatta topla buluÅŸan Doka, Aytaç'tan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruÅŸ.

- 70' Trabzonspor'da Musa Nizam'ın yerine Mustafa AkbaÅŸ oyunda.

- 69' Sol kanattan geliÅŸen Trabzonspor atağında Sefa'nın pasında topla buluÅŸan Özer, ceza alanına girip yeniden Sefa ile oynadı ama savunma araya girdi.

- 67' BaÅŸakÅŸehir'de Stephane Badji'nin yerine Mehmet Batdal oyunda.

- 63' Bordo mavili ekipte kartların sayısı artmaya baÅŸladı. Özer de sarı kart gördü.

- 61' Trabzonspor'da bu kez Aykut Demir, sarı kart gördü.

- 59' Trabzonspor yarı alanında topla buluÅŸan Alpaslan, Aytaç'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruÅŸ. Aytaç sarı kart gördü.

- 57' SaÄŸ kanattan geliÅŸen Trabzonspor atağında Mehmet Ekici'nin ceza alanına ortasında savunmada Yalçın topu kornere gönderdi.

- 53' Gooool! Özer. Trabzonspor'da Özer, rakip ceza alanı dışında topla buluÅŸtu ve kaleye sert bir ÅŸut gönderdi. Rakibi Ayhan'a da çarpan top kaleci Volkan'ın bakışları arasında aÄŸlarla buluÅŸtu. Özer'den güzel bir gol...

- 49' BaÅŸakÅŸehir atağında Visca'nın kaleye ÅŸutunda top kaleci Hakan'da kaldı.

- 46' Trabzonspor'da ikinci yarıda Mustapha Yatabare'nin yerine Deniz Yılmaz oyunda.

- Ä°lk yarıda son düdük. Trabzonspor: 2 - BaÅŸakÅŸehir: 2

- 44' SaÄŸ kanattan geliÅŸen Trabzonspor atağında Sefa, son çizgiye kadar indi ama rakibiyle girdiÄŸi ikili mücadelede yerde kaldı ve Trabzonspor kornere kazandı.

- 40' GeliÅŸen BaÅŸakÅŸehir atağında saÄŸ kanattan son çizgiye kadar inen UÄŸur'un kale sahasına yerden pasında top kaleci Hakan'da kaldı.

- 37' BaÅŸakÅŸehir rakip ceza alanı yakınlarından serbest vuruÅŸ kullandı. Doka'nın ortasında kafalardan seken topa son olarak Epureanu vurdu ama sonuç çıkmadı.

- 35' Orta alanda gerçekleÅŸen top kapma mücadelesinde Aytaç'a sert bir müdahalede bulunan Stephane Badji sarı kart gördü.

- 28' Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Fatih'in ceza alanı yakınlarından ortasında kaleci Volkan yerden seken topu kontrol etti.

- 26' Gol. Edin Visca. BaÅŸakÅŸehir atağında rakip ceza alanı yakınlarında topla buluÅŸan Visca, çalımlarla ceza yayına kadar gidip kaleye vuruÅŸunu yaptı ve Fatih'in de ayağına çarpan top kaleci Hakan'ı yanılttı ve top Hakan'ın üzerinden aÄŸlarla buluÅŸtu.

- 24' Goool! Sefa. Yine aynı kanattan kullanılan köÅŸe vuruÅŸunda Mehmet'in ön direÄŸe ortasında Sefa'nın etkili kafa vuruÅŸunda top aÄŸlarla buluÅŸtu.

- 22' SaÄŸ kanattan geliÅŸen Trabzonspor atağında Fatih, Ferhat'tan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruÅŸ.

- 18' Gol. Mahmut. SaÄŸ kanattan geliÅŸen BaÅŸakÅŸehir atağında Alpaslan ceza alanına girip yerden pasını Mahmut'a verdi ve Mahmut'un ayak içi düzgün vuruÅŸunda top aÄŸlarla buluÅŸtu.

- 17' Bir baÅŸka Trabzonspor atağında Mehmet Ekici, rakibinden çok iyi sıyrılıp kaleye uzak mesafeden vuruÅŸunu yaptı ama top üstten dışarıya gitti.

- 14' Goool! Mehmet Ekici. Ceza alanı ön bölümü hafif saÄŸ tarafından kullanılan serbest vuruÅŸta Mehmet Ekici'nin saÄŸ ayağıyla saÄŸ köÅŸeye gönderdiÄŸi top aÄŸlarla buluÅŸtu. Mehmet Ekici güzel gollerine bir güzel gol daha ekledi.

- 10' Bir baÅŸka Trabzonspor atağında Fatih, saÄŸ kanatta son çizgi yakınlarından ceza alanına orta yapmak istedi ama topun taca çıkmasına engel olamadı.

- 8' Orta alanda bu kez Mehmet Ekici, Doka ile ikili mücadeleye girdi ve rakibine faul yaptı. Geride kalan bölümde yapılan faullerden dolayı oyun çok fazla durdu.

- 5' Trabzonspor, rakip ceza alanına oldukça yakın bir noktadan saÄŸ kanattan serbest vuruÅŸ kullandı. Mehmet Ekici'nin ortasında savunma topu karşıladı.

- 3' Sol kanattan geliÅŸen Trabzonspor atağında Constant'ın ceza alanına ortasında savunmaya çarpan top kornere gitti.

- Ve karşılaşma başladı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.