Sosyal Medya

GÃœNCEL

Fehmi Koru yine Gülen'le görüşebilir - ÖZEL

Cumhurbaşkanı Gül adına Fethullah Gülen'le görüşen Fehmi Koru, yine ABD'de.



Bir zamanlar Zaman Gazetesi'nde yazan Fehmi Koru, yine ABD'ye gitti. Son günlerde gündeme CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül adına Fethullah Gülen ile görüÅŸmesi ve bu görüÅŸmeden Gül'e ve BaÅŸbakan Tayyip ErdoÄŸan'a elinde bir mektupla dönmesi ile gelen Koru, bir kez daha ABD'ye uçtu. 

Fehmi Koru'nun ikinci defa Fethullah Gülen ile görüÅŸeceÄŸi iddia ediliyor. Hocaefendi'nin yazdığı mektuba karşılık Gül'ün söylemek istedikleri olduÄŸu ve bunları yazılı olarak olmasa da sözlü olarakGülen'e Fehmi Koru aracığıyla iletmek istediÄŸikonuÅŸuluyor. 

CumhurbaÅŸkanı Gül'ün "yüksek gerilimde"hükümetin deÄŸil, cemaatin yanında yer aldığı ileri sürülüyor. 

NEDEN FEHMÄ° KORU? 

Fehmi Koru, Zaman Gazetesi'nin ilk kurulduÄŸutarih olan 3 Kasım 1986 tarihinde tepedeki isimdi. Zaman'da 12 yıl baÅŸyazarlık yapan Fehmi Koru1998'de Zaman'dan ayrıldı. Kasım 2007'de iseZaman Grubu'na baÄŸlı olarak Ä°ngilizce yayın yapan Today's Zaman'da yazmaya baÅŸladı. Fehmi Koru, Åžubat 2011'de tekrar Zaman Gazetesi'nde yazmaya baÅŸlamış, Temmuz 2011'de ise Star Gazetesi'ne geçmesi sebebi ile Zaman'daki yazılarını sonlandırmıştı. 

Fehmi Koru'nun 2011'de yazarlığa tekrar baÅŸlaması, gazetenin bugünkü Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı tarafından "O, ÅŸimdi yeniden Zaman'da. 13 sene aradan sonra 'yuva'ya döndü. ÖzlemiÅŸiz!" diye deÄŸerlendirilmiÅŸti. 

Fehmi Koru halen Star Gazetesi'nde yazıyor. Yani Koru, hem cemaat için, hem de AK Parti iktidarı için önemli isimler arasında bulunuyor. Bunu bilen Gül, aynı zamanda okul arkadaşı olan Koru'yu cemaatin lideri Gülen ile görüÅŸtürüyor, fikirlerini alıyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.