Sosyal Medya

SÄ°VÄ°LTOPLUM

Fatih Sultan Kar'dan Ä°yi Haber

Bir süre önce ayağındaki rahasızlık sonucu ameliyat olan yazarımız Fatih Sultan Kar cilt kanseri nedeniyle tekrar ameliyat oldu



 

Geçtiğimiz hafta dizinde oluşan ödem sonucu Cerrahpaşa Tıp Fakültesi´nde ameliyat olan Araştırmacı, Gazeteci, şair arkadaşımız Fatih Sultan Kar´ın yapılan pataloji testlerinde ödemin cilt kanseri olduğu anlaşılması üzerine Fatih arkadaşımız ikinci kez ameliyata alınarak ödemin olduğu bölge temizlendi.

 
   CerrahpaÅŸa Tıp Fakültesinde yapılan ikinci ameliyatın baÅŸarılı geçtiÄŸini ve herhangi bir tehlikenin olmadığını belirten Fatih Sultan Kar; "Hayatta CerrahpaÅŸaya da düşmek varmış. Burada yatmakta nasipmiÅŸ. Erken teÅŸhis sonucunda kanser kötü huyluda olsa çoÄŸalmadan temizlendi. ÅŸuan için bir sıkıntı yok. kısa süre sonra çıkıp tedavime evimde devam edeceÄŸim. Bir süre yatak istirahati banada iyi gelecek. Çalışmalarıma kaldığım yerden devam edeceÄŸim.

    Hastalığım süresince yanımda olan baÅŸta doktorlarıma ve tüm dostalarıma teÅŸekkür ediyorum. Tüm hemÅŸerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Rizeyi ve Rizelileri çok seven bu kardeÅŸinizin dualarla yanında olun." dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.