Sosyal Medya

GÃœNCEL

Erdoğan, 20 yıl sonra ilk kez oraya gidiyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 yıl aradan sonra oraya giden ilk Türk lider.



CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan bugün Kolombiya, Meksika ve Küba'yı kapsayan Güney Amerika turuna çıkıyor. ErdoÄŸan 20 yıldan sonra bölgeyi ziyaret eden ilk Türk lider... CumhurbaÅŸkanıRecep Tayyip ErdoÄŸan, Latin Amerika turu için bugün yola çıkıyor. CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan 9-10 Åžubat'ta Kolombiya'yı, 10-11 Åžubat'ta Küba'yı, 11-12 Åžubat'ta da Meksika'yı ziyaret edecek. 

ErdoÄŸan bu 3 ülkenin lideriyle de önemli görüÅŸmeler gerçekleÅŸtirecek. CumhurbaÅŸkanıErdoÄŸan'ın Latin Amerika'ya yapacağı bu ziyaret ayrıca önem taşıyor. Türkiye 20 yıl sonraCumhurbaÅŸkanı sıfatıyla bölgeye üst düzey ziyaret gerçekleÅŸtirmiÅŸ olacak. Ayrıca Küba ziyareti de merakla beklenen ErdoÄŸan, saÄŸlık durumu el vermesi durumunda Küba'nın efsane devlet baÅŸkanı Fidel Kastro ile bir görüÅŸme gerçekleÅŸtirecek. 

Ziyaretler sırasında bir takım anlaÅŸmaların imzalanması beklenirken, ErdoÄŸan'ın yapacağı ziyaretlerle iliÅŸkilerin daha da geliÅŸtirilmesi amaçlanıyor. 

REKORTMEN BÖREKÇÄ°YE BEÅžTEPE DAVETÄ°

Bursa'da yaptığı 2023 metrelik börekle Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Hasan Acar önceki gün CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'a Ulu Cami'de cuma namazı çıkışı börek ikram etti. Acar ErdoÄŸan'ın kendisini saraya davet ettiÄŸini söyledi. 

SABAH

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.