Sosyal Medya

SÄ°VÄ°LTOPLUM

DULKADÄ°RO?LU TGC?DE

21-24 Şubat tarihlerinde İstanbul Feshanede Trabzon günleri etkinliklerini yapma kararı alan Trabzon Federasyonu Trabzon?a çıkarma yaptı.



Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ile Belediye BaÅŸkanı Dr. Orhan Fevzi GümrükçüoÄŸlu’nu ziyaret eden ve çalışmalarını anlatan Genel BaÅŸkan Dr. Haydar DulkadiroÄŸlu ve BaÅŸkan Vekili ARFED Genel BaÅŸkanı Ä°smail Keskin ile yönetici arkadaÅŸları Hayrullah Ertem, Davut Bıyık, ÇaÄŸlar Kalafat Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek projelerini anlattılar.

BaÅŸkan Dr. Haydar DulkadiroÄŸlu, Ankara’daki Trabzon günlerinin son birkaç yıldır Ä°stanbul’da yapılmasının seslendirildiÄŸini ve bu projeye Ankara Trabzon vakfı ile kalktıklarını ancak zaman içinde Trabzon Vakfının ‘Siz etkinliÄŸinizi yapın bizde Ankara’da yapacağız’ dediÄŸini ifade etti. Ä°stanbul’daki etkinliÄŸin asla Ankara’ya alternatif olmadığını anlatan Dr. DulkadiroÄŸlu, protokol konuÅŸmaları ve açılış gününün Ankara’daki etkinlik ile çakışmaması için yöneticiler olarak bir deÄŸerlendirme daha yapabileceklerini ifade etti. Projelerini ilçe Belediye BaÅŸkanlarına tek, tek anlattıklarını ve destek gördüklerini ifade eden DulkadiroÄŸlu, ‘Etkinlikten birkaç milyon liralık gelir bekliyoruz. Bu gelirle Ä°stanbul’da Trabzon evi projemiz var. Bunun gerçekleÅŸmesi ve diÄŸer gelirleri de Trabzon valiliÄŸine eÄŸitime katkı amacıyla bağışlamayı planladıklarını ifade etti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.