Sosyal Medya

GÃœNCEL

Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz Evinde Vefat etti

İstanbul Beşiktaş'taki TS Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz evinde Vefat etti.



Yılmaz'ın ailesi tarafından yapılan Ä±klamada, "En deÄŸerli varlığımız, aile büyüÄŸümüz, sevgili babamız, canımız, Tek-Art Holding Yönetim Kurulu baÅŸkanımız, eski Devlet Bakanı, Trabzonspor Onursal BaÅŸkanı Mehmet Ali Yılmaz'ı bugün BeÅŸiktaÅŸ'taki evinde ailesinin yanında dinlendiÄŸi odasında saat 13.00 sıralarında geçirdiÄŸi kalp krizi sonucu maalesef kaybettik." denildi.

Yılmaz'ın cenazesinin 26 Nisan Cuma günü Altunizade Marmara Ä°lahiyat Fakültesi Camisi'nde öÄŸle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet aile kabristanlığına defnedildi. Camianın önde geleneleri baÅŸsaÄŸlığı mesajı yayınladılar. "Bütün sevenlerinin, yakınlarının, dostlarının ve Trabzonspor camiasının başı saÄŸ olsun." ifadelerine yer verildi.

Mehmet Ali Yılmaz Kimdir? Ä°nÅŸaat Mühendisi, Ä°ÅŸ Adamı, Medya Patronu, Spor Yöneticisi, Trabzonspor Kulübü eski BaÅŸkanı ve Onursal BaÅŸkanı, Siyasetçi, XIX. Dönem Trabzon Milletvekili – 49. ve 50. Hükümet Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olan Mehmet Ali Yılmaz, 1948'de Of/Trabzon'da doÄŸmuÅŸtur. Ä°stanbul Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Ä°nÅŸaat Fakültesi mezunudur. Bankacılık, Basın alanlarında da faaliyet göstermiÅŸ ve çeÅŸitli kuruluÅŸlarda yöneticilik yapmıştır. Evli ve 5 çocuk babasıdır.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.