Sosyal Medya

POLÄ°TÄ°KA

Son dakika: Erdoğan- Putin ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi kapsamındaki görüşmeler çerçevesinde Rusya Devlet Başkanı Putin ile bir görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmeyle ilgili olarak, "Hayati konularda görüşme fırsatımız oldu. İdlib'le ilgili atmamız gereken farklı adımlar var." dedi.



ErdoÄŸan, G20 Liderler Zirvesi'nin yapıldığı Costa Salguero Fuar Alanı'ndaki temasları kapsamında Rusya Devlet BaÅŸkanı Vladimir Putin ile görüÅŸtü. GörüÅŸmenin başında kısa bir açıklama yapan ErdoÄŸan, sözlerine mevkidaşı Putin'e teÅŸekkür ederek baÅŸladı.

"HAYATÄ° KONULARI GÖRÜÅžTÜK"

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, Putin ile yaptığı görüÅŸmeyle ilgili olarak, "Hayati konularda görüÅŸme fırsatımız oldu. Ä°dlib'le ilgili atmamız gereken farklı adımlar var. Türkakımı ile ilgili görüÅŸmeler önem arz ediyor" ifadelerini kullandı.

TÜRK AKIM'DAN Ä°DLÄ°B'E KADAR...

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, "Türk akımıyla ilgili yaptığımız görüÅŸmeler büyük önem arz ediyor. Bu arada Ä°dlib ile ilgili olarak Ä°stanbul'daki dörtlü zirve çok çok büyük önem arz etti. Tabii atmamız gereken çok daha farklı adımların olduÄŸuna inanıyorum. Çok kısa da olsa dar çerçevede Ä°dlib ile ilgili bir görüÅŸme yapmayı doÄŸru buluyorum." diye konuÅŸtu.

G-20 zirvesinden dikkat çeken kareler!

GörüÅŸmede DışiÅŸleri Bakanı Mevlüt ÇavuÅŸoÄŸlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, CumhurbaÅŸkanlığı Ä°letiÅŸim BaÅŸkanı Fahrettin Altun, CumhurbaÅŸkanlığı Sözcüsü Ä°brahim Kalın ile MÄ°T BaÅŸkanı Hakan Fidan da hazır bulundu.

TRUMP Ä°LE Ä°KÄ°NCÄ° GÖRÜÅžME AZ SONRA

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan bu görüÅŸmenin ardından Arjantin'de devam eden G20Liderler Zirvesi'nde ABD BaÅŸkanı Trump ile bu akÅŸam 20.20'de ikinci kez görüÅŸecek.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.