Sosyal Medya

POLÄ°TÄ°KA

Gül ile Başbakan özel bir görüşme yapacak!

Gül ile Erdoğan, 10 Ağustos öncesi devlet gününde özel olarak bir araya gelecek.



Türkiye 30 Mart yerel seçimlerinin ardından, 10 AÄŸustos'ta yapılacak CumhurbaÅŸkanlığı seçiminin atmosferine girmeye baÅŸladı. Cumhuriyet tarihinde ilk kez halkın seçeceÄŸiCumhurbaÅŸkanı adayları için AK Parti'de seçenekler ÅŸimdiden hazır: BaÅŸbakan ErdoÄŸan KöÅŸk'e aday olacak ya da CumhurbaÅŸkanıAbdullah Gül, bir 5 yıllık süre için daha aday gösterilecek. 

GÜL VE ERDO?AN DEVLET GÜNÜ'NDE BULUÅžACAK 

BaÅŸbakan ErdoÄŸan ve CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül'ün karşılıklı güven veren açıklamalarının ardından gözler, bugün Çankaya KöÅŸkü'nde yapılacak görüÅŸmelere çevrildi. 

Milliyet'te yer alan habere göre Gül'ün; Çankaya KöÅŸkü'nde olaÄŸan görüÅŸmelerin yapıldığı devlet günü olan perÅŸembe günü BaÅŸbakan,Genelkurmay BaÅŸkanı ve MÄ°T MüsteÅŸarı ile ayrı ayrı görüÅŸmesi bekleniyordu. 

Ancak Gül'ün perÅŸembe günkü programı, klasik devlet günü programlarından ayrı formatta düzenlendi. 

CumhurbaÅŸkanı Gül, 10 Nisan perÅŸembe günüsaat 13.00'te Çankaya Sofrası'nda konuklarıyla buluÅŸacak. ÖÄŸlen yemeÄŸi formatındaki bu programın gündemi, Kırım sorunu. 

Gül, saat 15.45'te ABD'deki Ahıska Türkleri DerneÄŸi heyetini kabul edecek. 

Gül, saat 18.00'de ise BaÅŸbakan ErdoÄŸan ile görüÅŸecek. GörüÅŸmenin saati, görüÅŸmenin ardından Gül ile ErdoÄŸan'ın görüÅŸmeyi akÅŸam yemeÄŸi ile sürdürebileceÄŸi izlenimine de neden oldu. 

Gül ile ErdoÄŸan'ın görüÅŸmesi, CumhurbaÅŸkanlığı Seçimi ve adaylıkları çerçevesinde yapacakları deÄŸerlendirmeler açısından ayrı bir anlam kazandı.
 

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.