Sosyal Medya

POLÄ°TÄ°KA

Eski CHP'li vekil: Hedef Başbakan Erdoğan'dır

Kanal 7'de yayınlanan İskele Sancak programına katılan CHP eski milletvekili Şükrü Elekdağ 17 Aralık operasyonu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Elekdağ, "Hedef Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve hükümeti yıkmak" dedi.



Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduÄŸu Ä°skele Sancak programında 17 Aralık tarihinde Ä°stanbul'da gerçekleÅŸen operasyonunun ayrıntıları ele alındı. Programa katılan Emekli büyükelçi ve CHP eski milletvekili Åžükrü ElekdaÄŸ, ise operasyon ve sonrasında yaÅŸananlar için çarpıcı açıklamalarda bulundu.

HEDEF HÜKÜMETÄ° YIKMAK

Operasyonun planlı bir hareket olduÄŸunu söyleyen ElekdaÄŸ, "Bu son derece planlı hazırlanmış bir hareket. Bunun arkasındaki stratejik ve çok kuvvetli bir beyin var. Atacağı adımları çok güzel hazırlamış. Bunun hükümeti yıkma amacı güttüÄŸü apaçık belli. Çünkü bu ÅŸekildeki olaylar kamuoyunun gözünde Türkiye'nin boÄŸazına kadar yolsuzluÄŸa battığı imajını uyandırmaya çalışıyor. Bu operasyonlarla etki amaçlanıyor. Üçü bir arada olduÄŸu zaman muhakkak bir sonucu olacak diyorlar. Bununla ilgili dosya bilgileri fotoÄŸraflar basına servis ediliyor. Bütün bunlar çıksın ve bu fotoÄŸraflar insanların zihninde derin izler bıraksın böylece davaların üstü örtülemesin. Üçüncü husus ise seçimlerin arafesinde yapılıyor. Siyasi amaç güdülüyor. Bununla güdülen amaç ise AKP iktidarını yıkmaktır. Bu apaçık belli. Bu tartışması gereksiz birÅŸey" dedi. 

HEDEF BAÅžBAKAN ERDO?AN

Operasyonda BaÅŸbakan ErdoÄŸan'ın hedef olduÄŸunu söyleyen ElekdaÄŸ, "Bu operasyonda herkes ne var diye soruyor. Burada bir hedef var. Ben yıllardır Hizmet Hareketi'ni izliyorum. Hizmet Hareket'in herhangi bir ÅŸekilde AKP ile bir sorunu yok. Hareket, AK Parti'nin Türkiye'ye hizmet etmesini istiyor. Ayakta kalmasını istiyor. DeÄŸerleri ve tabanı aynı. Biz ruhen aynı frekanstayız diyorlar. Biz bundan sonrada AKP için çalışmaya devam edeceÄŸiz diyorlar. Hedef BaÅŸbakan ErdoÄŸan oluyor. Onlar BaÅŸbakan ErdoÄŸan'ın yerine daha esnek, daha realist bir kiÅŸi görmek istiyorlar. Åžöyle bir hesap var. BaÅŸbakan ErdoÄŸan CumhurbaÅŸkanlığı'na gitmek istemezse ya da oraya çıkarsa rahmetli Özal'ın yapmak istediÄŸini yapacak. Kendi istediÄŸi istikamette hareket edecek. Mesela Numan KurtulmuÅŸ olabilir diyorlar. Devletinin dümenin CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül'ün elinde olmasını istiyorlar. Onun baÅŸbakan olmasını istiyorlar. Bu akıl Cemaat'e ait bir akıl" diye konuÅŸtu.

Kaynak: Haber7 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.