Sosyal Medya

POLÄ°TÄ°KA

Rize'de nefesler tutuldu

Belediye başkan adayı heyecanı giderek artarken, kimin aday olacağına Erdoğan karar verecek.



Rize Belediye BaÅŸkanı Halil Bakırcı'nın durumu merak konusu. BaÅŸbakan'a yakınlığı ile bilinen ve eski dostlukları bulunan Bakırcı'nın Rize Belediye BaÅŸkanlığı görevine devam etmek istemesine raÄŸmen yıldızları bir türlü barışmayan parti teÅŸkilatına yön veren isimler nedeniyle sıkıntı yaÅŸayabileceÄŸi konuÅŸuluyor. Bakırcı'yı kaybetmek istemeyen BaÅŸbakan'ın kendisini yerel seçimlerde belediye baÅŸkanlığında göstermeyip sonrasında gerçekleÅŸecek olan genel seçimlerde milletvekilliÄŸine hazır ol mesajı vereceÄŸi ifade ediliyor.

AK PARTÄ°’DE ADAY ADAYI BOLLU?U

Ä°ktidar partisinin aday adayları arasında yoÄŸun bir isim trafiÄŸi var. Avukat Hızır Keskin, Çevre ve Åžehircilik Bakanlığı MüsteÅŸar Yardımcısı Ä°rfan Uzun, AK Parti eski il baÅŸkanı ve Belediye BaÅŸkan Vekili Yılmaz Katmer, bir süre AK Parti yönetiminde olan Nusret Karaca, BeyoÄŸlu Belediye BaÅŸkanı Mishab Demircan, Milletvekili Nusret Bayraktar ve Bakan Hayati Yazıcı da aday adayları arasında anılıyor.

Ä°LÇELERÄ°N GÖZÜ MERKEZDE

Merkez belediye baÅŸkanlığı için yaÅŸanacak aday adaylığı yoÄŸunluÄŸunun yanı sıra ilçe belediye baÅŸkanlarının birçoÄŸunun Rize Belediye BaÅŸkanlığı adaylığı için nabız yokladıkları öÄŸrenildi. Ä°lçe belediye baÅŸkanlarının bu konuda çalışma yaptıkları dile getiriliyor.

 

MUHALEFETTE MHP HAREKETLÄ°

Rize'de AK Parti dışında sadece ÅŸu an itibariyle muhalefet olarak MHP’de biraz hareketlilik yaÅŸanıyor. MHP’de üç aday adayı tanıtım turlarında. Dr. Zelkif Akgül, Ä°nÅŸ. Yük Müh. Murat Yazıcı ve iktisatçı Murat KösoÄŸlu ‘bu yarışta varız’ ve ‘iddialıyız’ diyor. Adaylar arasındaki iktisatçı Murat KösoÄŸlu en genç aday olarak göze çarpıyor.  

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.