Sosyal Medya

POLÄ°TÄ°KA

Binali Yıldırım İBB Adayı mı?

Katıldığı bir TV programında kendisine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adayı olup olmayacağı sorulan Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım Hayır demedi.



ULAÅžTIRMA ve HaberleÅŸme Bakanı Binali Yıldırım, Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanlığı adaylığı ile ilgili soruyu yoruma açık bir cevapla geçiÅŸtirdi. TGRT Haber’deki Basın Odası Programı’na konuk olarak katılan Bakan Yıldırım, sohbet sırasında kendisine Ä°BB Adayı olup olmayacağı sorulunca hayır ya da evet demekten kaçınarak, “Yapılacak çok iÅŸ var. Ben bunlardan baÅŸka bir ÅŸey düÅŸünecek halde deÄŸilim” dedi.

HÜKÜMETÄ° SOKAKTA ELDE ETME HEVESÄ°

Gezi Parkı sürecinde yaÅŸanan olayları ilgide görüÅŸleri alınan Bakan Binali Yıldırım, ÅŸunları söyledi: Masum baÅŸlayan bu olayın bu kadar büyümesi için aynı anda bütün kurumlarımıza siber saldırı oldu. Devletin bilgi hazinesi çöksün istediler. Böylece insanları sokaÄŸa döktüler. Hükümeti sandıkta deÄŸil de sokakta elde etme hevesi sonuç alsın diye ciddi gayret gösterildi. Dış basın buna destek verdi. Bu olay toplumu ayrıştırdı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.