Sosyal Medya

GÃœNCEL

Beşiktaş Kongreye Servis Kaldıracak

Beşiktaş Kulübü'nde 30 Ocak Cumartesi günü yapılacak Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul ile 31 Ocak Pazar günkü Olağan Seçimli Genel Kurul toplantılarına üyelerin rahat ulaşım sağlamaları için İstanbul'un çeşitli noktalarından servisler kaldırılacak.



Beşiktaş Kongreye Servis Kaldıracak..


Beşiktaş Kulübü'nde 30 Ocak Cumartesi günü yapılacak Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul ile 31 Ocak Pazar günkü Olağan Seçimli Genel Kurul toplantılarına üyelerin rahat ulaşım sağlamaları için İstanbul'un çeşitli noktalarından servisler kaldırılacak.
Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, cumartesi günü Harbiye'deki Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda saat 10.00'da başlayacak.


Mali Kongre ve pazar günü Akatlar'daki BJK Cola Turka Arena'da saat 10.00'da başlayacak olağan seçimli genel kurul toplantısı için saat 08.45'den itibaren Bostancı İDO Deniz Otobüsleri Terminali. Kadıköy Rıhtım Caddesi Aden Oteli, Bakırköy Carrusel AVM, Aksaray İSKİ, Beşiktaş Vapur İskelesi ve Taksim AKM önünden servisler hareket edecek.
Her iki gün de toplantıların bitiminde üyelerin aynı noktalara dönüşleri için servis olanağı sağlanacak.

 

http://www.medyagunebakis.com/ 

 

 

Av. Dr. Murat Aksu
BJK BaÅŸkan Adaylığı Seçim Kampanyası  Basın Duyurusu
16 Kasım 2009

Ocak 2010'da düzenlenecek BeÅŸiktaÅŸ Jimnastik Kulübü OlaÄŸan Genel Kurulu'nda BaÅŸkan adayı olan Av. Dr. Murat Aksu, rekor sayıda  kongre üyesinin aidat ödemesinden sonra çalışmalarına hız verdi.

Murat Aksu'nun Yönetim Kurulu Listesinde Cumhurbaşkanlığı eski baş danışmanı ve RTÜK Kurucu Başkanı Ali Baransel'den sonra yer alan bir diğer isim Dr. Murat Akdoğan.

Murat Aksu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları dedi.

"Adaylık konuÅŸmamı yaparken önemle üzerini çizdiÄŸim bazı konular vardı. Bunlardan bir tanesi de BeÅŸiktaÅŸ'ın yönetimindeki zihniyet sorunuydu. BeÅŸiktaşın dünya standartlarında  kurumsallaÅŸmış bir yapıya kavuÅŸması gerekmektedir. Birlikte yola çıktığım arkadaÅŸlarım ve ben buna yürekten inanıyoruz. Günümüzde, modern futbol yönetiminde kurumsallık ön plandadır. Kurumsal olamayan kulüp yapıları dünya ile rekabet edemezler ve verimli olamazlar. Bu nedenle yönetim kurulu üyelerimizin bu kurumsal yapıya katkı saÄŸlayacak, kendi tecrübelerinde büyük baÅŸarılara imza atmış, kiÅŸiler olmasına  büyük önem veriyoruz.

Beşiktaşın mevcut borcu 300 milyon TL'sına yaklaşmaktadır. Bu borcun dışında bir başka büyük sorunda bu borcun, kulübün gelir gider dengelerindeki hesapsızlık yüzünden her sene katlanarak büyümesidir.

Bu noktada, Beşiktaş için öncelikli çözüm, borçların yeniden yapılandırılmasıdır. Borcun yeniden yapılandırılması belli bir program dâhilinde olur. Başarı ise bu programı taviz vermeden büyük bir disiplinle uygulamaktan gelir. Yönetim Kurulumuzdaki her kişinin kredibilitesi bu borcun yeniden yapılandırılmasında etkin olacaktır.

Sayın Akdoğan'ın bu sürece katkısının büyük olacağından şüphem yoktur.
Baymak'da Mühendis olarak başladığı iş hayatında yaşanan süreçte Baymak'ı borç sarmalından kurtarıp Avrupa'nın üçüncü büyük ısıtma ve soğutma firması olan BAXI group ile ortak olmayı başarmıştır. Kendisinin iş hayatındaki bu başarısının en önemli nedenleri, yönetim anlayışında kurumsallığa verdiği önem ve başarılı yönetim stratejisidir.

Kendisinin Kurumsallaşma ve Yeniden yapılanma süreçlerindeki birikimi, donanımı ve vizyonunun Beşiktaş'ta verimliliği arttıracak projelere dönüşeceğine inanıyorum. Birlikte yola çıkmaktan güven duyduğum bir arkadaşım. Kendisine desteği ve katılımı için çok teşekkür ediyorum."

Bayramdan sonra gündeminin yönetim kurulu üyelerinin açıklanması olduğunu belirten Aksu, kimseyle oy pazarlığı yapılmadığını yönetim kurulu kriterlerinin tamamen Beşiktaş'ın ve geleceğinin ihtiyaçları doğrultusunda saptandığını bundan da taviz vermeyeceğini belirtti.

Dr. Murat Akdoğan ise konuyla ilgili olarak şunları söyledi.

"Beşiktaş milyonlarca taraftarı ile Türkiye' nin en büyük sivil toplum örgütlerinden biri ve en önemli markasıdır.

Verdiğimiz mesajların bu kadar büyük bir sivil toplum örgütünde kabul görmesi için çok büyük sportif başarılar gereklidir. Bu sportif başarılar topluma mal olması ve Türk sporuna katkısı için kulübün kurumsal yapısının ve finansal yapısının yeniden düzenlenmesi gerekmektedir. Ancak ekonomik özgürlüğüne kavuşmuş, kurumsal yapısını tamamlamış bir kulüp çok büyük sportif başarılara imza atabilir.
BeÅŸiktaÅŸ için kurulan bu ekipte olmak beni çok heyecanlandırıyor. Öncelikle Sayın Murat Aksu'ya bu giriÅŸimi ve güveni için çok teÅŸekkür ediyorum. 
Bir Beşiktaş'lı olarak benimde hayalim Beşiktaş'ı dünya standartlarında bir kulüp haline getirmek.

Ancak bunu yapabilmek için artık oyuna yeni kurallar getirmek gerekiyor.
Artık Beşiktaş sadece iyileştirmelerle istenen noktaya gelemez. Geleneksel ancak verimsiz yaklaşımları yıkan yeniden yapılanma stratejileri geliştirilmesi gerekiyor.

Strateji dediÄŸiniz ÅŸey, zaten yıkıcıdır, deÄŸiÅŸtiricidir. Gerisi sadece taktiktir. Kilit sözcük "deÄŸiÅŸim"dir. DeÄŸiÅŸimi yakalayabilmek çok önemlidir. DeÄŸiÅŸimin kilit bir alt baÅŸlığı da "bilgi"dir. Bunun için de BeÅŸiktaÅŸ'ın  kurumsal yapısını bilgiyi üreten, bilgiyi derleyen, bilgiyi aktaran ve bilgiyi kullanan hale getirmemiz lazım."

 

http://www.medyagunebakis.com/ 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.