Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Rize'de Köprü Üstünde İftar

Bu her akşam bir yerde,İftar Verme İşini abartmaya Başladılar.Çayelinin Senoz Köyünde Asma Köprü üzerinde İftar seramonisi yaşandı.Geçen Akşam,Ya Köprü Dayanmasaydı ne Olurdu.



Manevi iklimin kendisini hissettirdiği içinde bulunduğumuz 11 ayın sultanı Ramazan?da iftar sofraları kaynaşmanın yanında, birlik ve beraberliğe de ev sahipliği yapıyor.

Rize?nin Çayeli İlçesi Madenli Beldesi?nde gençler tarafından organize edilen ve bu yıl 2.sini düzenledikleri Asma köprü İftar yemeği ilginç görüntülere sahne oldu. İlginç olduğu kadar izleyenlerinde yüreğini ağzına getiren iftar programına katılım yoğun olurken davete iştirak eden Madenli Belde Belediye Başkanı Mustafa Tüylüoğlu?da programda gençlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti.

İlginç organizasyona imza atan gençlerse gelecek yıllarda daha kapsamlı program hazırlığında olacaklarını kaydettiler.

İftara kısa bir süre kala asma köprü adeta lokanta görüntüsü sergilerken ezanın okunmasıyla birlikte köprüde oruçlarını açan davetliler yeşil ve mavinin kucaklaşmasının yanı sıra güneşin batımını da zevkle izlediler.

------------------------------------- ---------------------------------------- ------------------------------------------------------ ------------------------------------

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.