Sosyal Medya

POLÄ°TÄ°KA

Fehmi Cengiz önce rozetini çıkardı

MHP`den Şalpazarı Belediye Başkanlığı`na seçilen Öğretmen Fehmi Cengiz, yakasındaki parti rozetini çıkararak halkın arasına girdi.



AK Parti`nin itirazı üzerine oyların yeniden sayıldığı Ä°lçe Seçim Kurulu`nda, Geyikli Belediye BaÅŸkanlığı`na yeniden seçilen AK Parti`li Muzaffer Türkmen ile sayımı takip eden Fehmi Cengiz, "Artık yakanızdaki rozeti çıkartın. Artık tüm Åžalpazarı`nın belediye baÅŸkanısınız" diyerek kendisini uyaran Muzaffer Türkmen`i dinleyerek yakasındaki parti rozetini çıkarttı. Cengiz Trabzonspor rozetini ise taşımaya devam ediyor.


Rozetini burada görevli olan, Mahmut Çolak adlı partiliye veren Cengiz, Ãœzümözü`nde Hasan Özdemir adlı askerin cenaze töreninde BeÅŸikdüzü`nün CHP`li yeni Belediye BaÅŸkanı Ramis Uzun ile karşılaÅŸtı. Birbirlerini tebrik eden iki yeni baÅŸkan ayak üstü kısa süre sohbet etti. Fehmi Cengiz, Ramis Uzun`a, "Seçim öncesi sizinle görüşmemizde; seçimi kazanırsanız AÄŸakonağı yolunun yapımında bana yardımcı olacaksınız demiÅŸtim. Söz vermiÅŸtiniz. Åžimdi ikimiz de seçimi kazandık. AÄŸakonağı yolunun yapımında bana yardımcı olacaksınız. Birlikte yapacağız" diyerek, henüz mazbatasını bile almadan hizmet alma çabasında bulundu. BeÅŸikdüzü`nün yeni BaÅŸkanı Uzun, verdiÄŸi sözü unutmadığını ve en kısa zamanda yerine getireceÄŸini ifade etti.


Fehmi Cengiz Ãœzümözü Köyü`ndeki cenazeden dönüşünde Ä°lçe içinden ve dışardan gelen insanların tebriklerini kabul etti. Bir süre önce MHP`den AK Parti`ye geçen ve 4`üncü defa seçimi kazanan Özkürtün Belediye BaÅŸkanı Yakup Turgut da MHP`den Ä°l Genel Meclisi ÃœyeliÄŸine seçilen yakın arkadaşı Hüsnü Kaya`yı tebrik için Ä°lçemize geldi. Özkürtün Belediye BaÅŸkanı Turgut ile Hüsnü Kaya ve Fehmi Cengiz arasında samimi bir sohbet yaÅŸandı. Fehmi Cengiz, Yakup Turgut`a,  Kadırga Otçu ÅženliÄŸi`ndeki afiÅŸ ve benzeri tanıtımlarda yer adlarının kaldırılması gerektiÄŸini söyledi. Sohbet sırasında, Geyikli Belediye BaÅŸkanlığı`nı az bir oy farkıyla kazanamayan MHP Adayı Faruk Beldüz`ün üzüntülü olduÄŸu dikkatlarden kaçmadı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.