Sosyal Medya

POLİTİKA

ÇIRAKO?LU, BASA'YI KUTLADI

AK Parti Rize Milletvekili Lütfi Çırakoğlu, Pazar Belediye Başkanlık seçimini kazanan Dr. Ahmet Basa'yı Pazar'a gelerek tebrik etti...



CENGİZ YILDIRIM
Pazar'da AK Parti'nin Belediye Başkanlığı Seçimi'ni kazandığının duyulmasıyla kutlamalar başlarken, Rize Milletvekili Dr. Lütfi Çırakoğlu da Pazar'a gelerek Dr. Ahmet Basa'yı tebrik etti.

AK Parti Pazar İlçe Binası'nda bir de basın açıklaması yapan Çırakoğlu, bu seçim sonucunun, Ankara'daki müdahaleye de bir cevap olduğunu belirterek, ?Çok mutluyuz. Bu Pazar'daki seçim; önemli güçlere bir mesaj olmuştur. Bu Ankara'dan farklı yerlerden Pazar'a müdahalenin, Pazarlılar tarafından engellenmesidir. Pazarlılar; 'biz Ahmet Basa'yla, biz R. Tayyip Erdoğan'la, biz AK Parti ile Pazarımıza hizmet getirmek istiyoruz' diyenlerin başarısıdır. İnşallah yeni dönemde Pazar hizmete kavuşacak. Yeni başkanımız hizmet için kolları sıvayacak bizler de Ankara'dan destek olacağız.? şeklinde konuştu.
 
Pazar'ın yeni belediye başkanı Ahmet Basa ise yaptığı konuşmada, ?Oy veren, vermeyen tüm Pazarlılara çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra tüm Pazarlıların belediye başkanıyım. Yola çıkarken söylediğimiz gibi 5 yılda modern bir Pazar için tüm ekip arkadaşlarımla birlikte çalışacağım. Pazarımız Başbakanımıza hayırlı olsun.? dedi.

AK Parti Pazar ilçe başkanı Adem Yıldız da yaptığı konuşmada, ?Uzun ve yorucu bir seçim çalışması sonunda Allah'ın izniyle Pazar'ı AK Belediyecilikle tanıştırdık. Bu seçim sürecinde emeği geçen partili partisiz tüm Pazarlılara teşekkür ediyorum. Seçim sonuçları hepimize hayırlı olsun.? dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.