Sosyal Medya

POLİTİKA

HALİL BAKIRCI ZAFERİNİ BÖYLE KUTLADI

Rize Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Halil bakırcı coşkulu kalabalıkla horon oynadı. Rize Belediye ve il genel kesin sonuçlar:



Yerel seçimlerin resmi olmayan sonuçlarının belirlenmesinin ardından AK Partililer ve vatandaşlar Rize seçim meydanında toplanarak kutlama yaptı.

Kutlamalarda bir konuşma yapan AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer Madenli Belediye başkanı seçilen Mustafa Tüylüoğlu'nu vatandaşlara tanıtırken ?Birilerinin kalesi olarak bilinen beldeyi ak parti'ye kazandıran Tüylüoğlu arkadaşımızı canı gönülden kutluyorum? ifadelerini kullandı.

Katmer konuşmasına ?Biz durmak yok hizmete devam sloganı ile yola çıktık. Bugün Rize'de Çamlıhemşin haricinde tüm ilçe belediyelerini kazandık. Dokuz beldeden altısı AK Parti'de. Bu büyük bir seçim galibiyetidir. Sizlerden aldığımız emaneti en iyi şekilde taşımak için yarından itibaren durmak yok hizmete devam sloganı ile çalışmalarımıza devam edeceğiz? dedi

Ak Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer Halil Bakırcı'yı 'Büyük reis, ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Halil Bakırcı'nın yaptıkları ortada' diyerek tanıttı.

Konuşmasına artık seçimin geride kaldığının altını çizerek başlayan Başkan Halil Bakırcı ?Bizlere verdiğiniz destek için sizlere teşekkür ediyorum. Rize'nin gelecek beş yılı, hatta otuz yılı için çalışmalara devam edeceğiz. Bugün artık seçim yarışı bitmiştir. Yanımda olan, karşımda olan, iftira atan, destek olan herkese aynı mesafede olmak için yeni bir sayfa açacağız. Sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

Başkan Bakırcı konuşmasının ardından vatandaşlarla bir süre horon oynadı.



İL GENEL SEÇİMİ


Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.