Sosyal Medya

BÖLGEHABER

Pazar'da Mehmet Engin Aday Adayı

Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde 23 yıl görev yapan Mehmet Engin, Pazar Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı oldu.



AK Parti'den Pazar Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Ankara Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Engin, değişmeden gelişilemeyeceğini belirterek, ?Ankara'nın metropol ilçelerinden olan Altındağ Belediyesi'nde Fen İşleri, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde 23 yıl teknik personel ve idareci olarak çalıştım. 23 yıllık belediyecilik bilgi birikimim ve tecrübemle, değişmeden gelişmenin olmayacağına inanıyorum. Bu sebeple memleketim Pazar'da değişimi gerçekleştirip çağdaş ve modern bir kent oluşturmak adına Altındağ Belediyesi'ndeki görevimden ayrıldım. Öncelikle partim ve sevgili hemşerilerimin teveccühleri halinde Pazar'da değişimi sağlayıp modern bir şehir oluşturmak adına 'Halka hizmetin, Hakka hizmet' olduğu duygu ve düşüncesiyle Pazar ve Pazarlı'nın emrinde, hizmetinde olmak üzere belediye başkan aday adayı oldum.? diye konuştu.

Mehmet ENGÄ°N ve Adem YILDIZ

AK Parti Pazar İlçe Binası'nda düzenlenen basın toplantısına İlçe Başkanı Adem Yıldız ve yönetim kurulu üyeleriyle kadın kolları ve gençlik kolları temsilcileri de katıldı.

Image

Image

.

Image

Mehmet Engin'in başvuru dosyasını alan AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız da yaptığı konuşmada, ?2009 yılında yapılacak yerel seçimler öncesi aday adaylığı döneminde Mehmet Engin arkadaşımız partimize resmi olarak başvurusunu yapmıştır. Ben kendisine ve gıyabında aday adayı olacak arkadaşlarıma başarılar diliyor, yerel seçimlerin ilçemize ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.? dedi.


Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.