Sosyal Medya

BÖLGEHABER

ÇAYDEF'TE İFTAR YEME?İ İLE BÜYÜK BULUŞMA GERÇEKLEŞTİ

Çayeli Dernekler Federasyonunun (Çaydef ) organize ettiği iftar yemeğinde Rize Çayelinden her kesiminden hemşehriler biraraya geldi ve tek yürek olmanın mutluluğunu yaşadılar.



Çayeli Dernekler Federasyonu'nun Çaydef Merkezinde organize ettiği iftar yemeğinde Çayeli'nin her kesiminden hemşehriler biraraya geldi ve tek yürek olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Çaydef?te organize edilen iftar yemeklerinin en coşkulu ve kalabalık geçenlerinden biri de Çaydef yönetiminin verdiği iftar yemeğiydi. Çayeli?nin her kesiminden misafirlerin olmasına özen gösterilen iftar yemeğinde kimler yoktu ki?

Çayeli DerneÄŸi Onursal BaÅŸkanı ve Çayeli Vakfı Meclis BaÅŸkanı Ali Fuat Albayrak, Emekli TuÄŸgeneral Halil Ä°brahim Tüysüz, Çayeli DerneÄŸi eski baÅŸkanlarından Mustafa AktaÅŸ, Nurkal DedetaÅŸ, Sanatçılarımız  Cemal Çolak (Çene Cemal), Dursun Ali SarıoÄŸlu, Yavuz Kesepara, Süleyman YaÄŸcı (Fıs fıs Ä°smail), Rize Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Onur Yavuz, Ankara Çayelililer DerneÄŸi BaÅŸkanı Fatih Ä°slam KaraoÄŸlu, Avrupa Yakası Çayelililer DerneÄŸi BaÅŸkanı Ahmet AteÅŸ, Kemer DerneÄŸi BaÅŸkanı Muammer KemerbaÅŸ, YeÅŸiltepe DerneÄŸi BaÅŸkanı Ahmet Saral, KesmetaÅŸ DerneÄŸi BaÅŸkan Vekili Kadir Åženkal, Åžairler Deresi DerneÄŸi BaÅŸkanı ReÅŸat Sarı, Söğüt?ten bu gece için gelen Hayrullah Kaşıkçı, derneklerimizin yönetim kurulu üyeleri, kadın kolu baÅŸkanları, üyeleri, gençlik kolu baÅŸkanları, üyeleri, misafirlerimiz ve Çayelili dostlarını ağırlamanın mutluluÄŸunu yaÅŸayan Çaydef ve Çayeli DerneÄŸi BaÅŸkanı Yılmaz Hüsrev.

Yemeğin ardından yapılan konuşmalar da konuşmacılar iftar yemeğinde bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve bu gece yaşanan coşkunun artarak devam etmesini istediklerini belirttiler.

İftar yemeğinde bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ediyor ve her zaman aramızda görmek istiyoruz?


Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.