Sosyal Medya

Åžampiyon Trabzon

Rize de Gençlik ve Spor il Müdürlüğünün katkıları ile Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen Liselerarası genç erkekler grup birinciliği müsabakaları sona erdi.



Gümüşhane ekibinin 3. Sivas ekibinin dördüncü olduğu müsabakalarda final Trabzon Spor Lisesi ile Giresun Lisesi takımları arasında oynandı.Ekrem Orhon Futbol sahasında gerçekleştirilen Maçın normal süresi 1-1 berabere bitince onar dakikalık uzatmalara gidildi. Müsabakanın uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmayınca grup birincisini penaltı atışları belirledi. Penaltılarda 4-3 kazanan Trabzon spor Lisesi maçtan 5-4 galip ayrılarak grup birincisi olarak bir üst gruba yükseldi.Giresun ekibi de iki takımın yükseleceği üst gruba ikinci olarak katılma hakkı elde etti.

Bu arada Trabzon spor Lisesi 1-5 mayıs tarihleri arasında Malatya da yapılacak bir üst grup ta Giresun ekibi ise yine aynı tarihlerde Nevşehir de yapılacak bir üst grupta bölgeyi temsil edeceler. Yapılan final müsabakası ardından 1 ve 2. olan takımlara ödülleri verildi. Ödül Törenine Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik?in yanı sıra gençlik ve Spor Şübe Müdürü Cafer Küçükmustafa, milli eğitim şübe müdürü Mustafa kalender ve idareciler katıldı. Törende her iki takımı kutlayan milli eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik her iki takımın bir üst grubu da geçerek Türkiye birinciliği için final oynamalarını beklediklerini ifade etti.

Canrize Haber

Dilek ASLAN

Karadeniz Gazetesi ve medyakaradeniz.com Rize Temsilcisi

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.