Sosyal Medya

SÄ°VÄ°LTOPLUM

ÇAYELİLER KURBAN BAYRAMI VE CUMHURİYET'İ KUTLADILAR

Çayeli Federasyonu İstanbuldaki başarılı organizasyonlarına bir yenisini ekledi.



Çayfed yönetim kurulu baÅŸkanı Yılmaz Hüsrev ve yönetim kurulu üyeleri Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir dizi etkinlikler düzenledi.
Kültür merkezinde düzenlenen programa gelenleri kapıda Çayfed Yönetim kurulu baÅŸkanı Yılmaz Hüsrev karşıladı.
Bayramlaşma programının ardından misafirlere ikramlarda bulunuldu.

ÇAYELÄ°LERÄ°N BAYRAMLARI BÖYLE OLUR Ä°ÅžTETIKLAYIN 

Herkes ile tek tek bayramlaÅŸan BaÅŸkan Mustafa Kara toplu FotoÄŸraf kareleÅŸtirildikten sonra Ä°stanbul Ay ışığı gurbunun oluÅŸturduÄŸu Türk Sanat MüziÄŸi repertuarından esintilerin yer aldığı güzel bir proÄŸram ile etkinlik devam etti.Daha sonra etkinliÄŸe katılan Üsküdar Belediye BaÅŸkanı Mustafa Kara Çayelileri bayram günü memleket hasreti gidercesine Çayeli'nin mühtelif önemli gezinti yer ve köy Mahlle isimlerini sayması ve bir çok Çayeliliden daha iyi bilerek telfuz etmesi akıllara Mustafa Kara bu etkinliÄŸe gelirken ciddi bu yerler ile ilgili ezbermi yapıyor yoksa gerçekten bu yerlere gittiÄŸi varmıdır diye insan düÅŸünmüyor demeyin.ÖÄŸreniyoruzki ardından bu yerlerin bazılarına gitmiÅŸ ama bazılarınıda ortama verecek sıcak atmosferı renklileÅŸtirmek için söylediÄŸi dilden dile getirilyor.

          Daha sonra Kürsüye gelen Çayfed BaÅŸkanı Yılmaz HüsrevBirlik beraberlik ve örf ananelerimizi içeren güzel bir konuÅŸma yaptı.
Programa Üsküdar Belediye BaÅŸkanı Mustafa Kara Karadeneniz Konfederasyonu BaÅŸkanı Tahsin Usta Trabzon Federrasyonu BaÅŸkanı Dr Haydar DulkadiroÄŸlu,Orduspor Ä°stanbul temsilcisi Salih Ziya Çörut Siyasi parti temsilcileri.Muhtelif S.T.K baÅŸkanları ve yerel basın mensupları katıldılar.

          EtkinliÄŸe Çayelilerin ilgisinin az olduÄŸu sayılı kiÅŸilerin katıldığı,bunun nedeninin ise ÇoÄŸu Çayelilerin Bayram tatili için memlekete gittiÄŸi,bir çoÄŸunun da Rize'den daha dönmediÄŸi olarak yorumlandı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.