Sosyal Medya

POLİTİKA

Bölgedeki programı belli oldu

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Ordu ve Giresun illeri programı belli oldu.



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın Ankara'dan uçakla Samsun Çarşamba Havalimanı'na gelecek ve buradan helikopterle Ordu'nun Ünye ilçesine gidecek. Erdoğan, saat 11.30’da Ünye ilçesinde toplu açılış programı gerçekleştirdikten sonra saat 13.30’da Fatsa ilçesinde toplu açılış törenine katılacak. Başbakan Erdoğan, Ünye ve Fatsa ilçelerindeki programının ardından saat 15.00’te Ordu Cumhuriyet Meydanı’nda toplu açılış törenine katılarak Ordululara seslenecek.
Başbakan Erdoğan, halka hitap ettikten sonra saat 17.00’de AK Parti Ordu İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek ve saat 19.00’da Ordu Valiliği tarafından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan onuruna verilecek akşam yemeğine katılacak.

Geceyi Ordu’da geçirecek olan Başbakan Erdoğan, pazar sabahı saat 11.30’da Giresun’a hareket edecek. Saat 12.00’de Giresun Meydanında toplu açılış törenine katılacak olan Başbakan Erdoğan daha sonra Giresun’un Görele ilçesine hareket ederek saat 14.00’te Görele Cumhuriyet Meydanı’nda toplu açılış törenine katılacak. Törenin ardından Başbakan Erdoğan, Trabzon Havaalanına geçerek Pakistan’a gidecek.  

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.